01 / 05 / 2024

soma Kardemir Karabük Demir Çelik

soma Kardemir Karabük Demir Çelik

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanay ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik Soma'daki madencilerin ailelerine yardım gönderdi.

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika! Kardemir 600 işçi alımı için son günler! Sakın kaçırmayın!

Kardemir Karabük işçi alımında son dakika... Kardemir 600 işçi alımı için son günler... Sakın kaçırmayın... İşte Kardemir işçi alımı ile ilgili detaylar...

KARDEMİR tam 600 işçi alacak! Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın!

KARDEMİR tam 600 işçi alacak... Karabük Kardemir işçi alımı ne zaman? Hemen bu Ağustos 2023 müjdesine bakın...

Karabük'e köprülü kavşak müjdesi!

AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal, Kardemir Köprülü Kavşağı’nın proje ihalesinin 21 Haziran’da Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından yapıldığını açıkladı.

Kardemir Karabük 3. kupon ödemesini yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 3. kupon ödemesini yaptı.

Kardemir Karabük faaliyet raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş faaliyet raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük sorumluluk beyanını yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş 'nin bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı açıklamada Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş sorumluluk beyanını yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformuna yapılan açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik değerleme raporunu yayınladı.

Kardemir Karabük Demir Çelik ortaklık davası hakkında açıklama yaptı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada ortaklık aleyhine açılan dava ile ilgili gelişmeleri bildirdi..

Mehmet Yanmaz Kardemir Karabük'ten ayrıldı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada şirketin İşletme Teknolojileri ve Yatırımlar Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mehmet Yanmaz'ın görevinden ayrıldığını bildirdi.

Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yzılı açıklamaya göre Kardemir Karabük Demir Çelik toplu iş görüşmelerine başladı.

Kardemir Karabük yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı. Kardemir Karabük tarafından yapılan açıklama haberimizde mevcut

Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Fadıl Demirel Kardemir Karabük'ten istifa etti.

Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı!

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kardemir Karabük, Karabük Hidroelektrik Santrali mesai bitimini yayınladı.

soma Kardemir Karabük Demir Çelik Haberi

soma Kardemir Karabük Demir Çelik

Kardemir Karabük Demir Çelik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 30.05.2014 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında; 13 Mayıs 2014 tarihinde Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen elim maden ocağı kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına,yaralananlara ve madende çalışanlara ulaştırılmak üzere Başbakanlıkça  belirlenecek esaslar çerçevesinde harcanmak üzere başlatılan yardım kampanyasına Şirketimizce 85.000 TL. bağış yapılarak katılım sağlanmasına karar verilmiştir.


Bilgilerinize arz...