24 / 05 / 2024

Soma konutları ısı ihalesi

Soma konutları ısı ihalesi

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma’daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

Kandıra Orhan Emekli Konutları sözleşme dönemi sona eriyor!

Kocaeli Kandıra Orhan Mahallesi 270 Adet Konut Emekli Projesi'nde sözleşme imzalama dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Soma Konutları teslim ediliyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan "Soma'daki maden faciasında ölen kardeşlerimizin ailelerine yönelik inşa ettiğimiz konutlarımızı önümüzdeki birkaç hafta içinde teslim etmiş olacağız" dedi.

Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri!

Misal İstanbul Konutları Süleyman Ekşi İnşaat tarafından 13 blok olarak planlandı. Gaziosmanpaşa Ahes Misal İstanbul teslimleri ne zaman?

TOKİ Karaman İşçi Konutları sözleşmesi 9-20 Ocak'ta imzalanacak!

Karaman'da İşçi Konutları Projesi'nde 357 adet konut için hak sahipleri ile 9-20 Ocak 2017 tarihleri arasında sözleşme imzalanacak.

TOKİ Soma Konutları ne zaman teslim edilecek?

Soma, madenci ailelerine TOKİ konutlarını teslim etmek için ilçeye gelecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a odaklandı. Başkan Ergene, "Ziyaret bizim için fırsat" dedi

Soma Konutları'nın içme suyu bağlantıları yapılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma’da şehit düşen 301 madencinin yakınları için yapılan TOKİ konutlarının içme suyu şebeke bağlantılarını yapıyor.

TOKİ Konya Hadim sözleşmeleri için bugün son gün!

TOKİ Konya Hadim projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri 10 Ekim 2016 tarihi itibariyle başladı. TOKİ Konya Hadim Konutları sözleşmeleri için bugün son gün.

Soma caddeleri sıcak asfaltla buluştu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Soma Adnan Menderes Caddesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. 3 kilometrelik yolda yapılan asfalt çalışmasıyla birlikte Soma’nın önemli caddelerinden bir tanesi daha vatandaşların kullanımına açıldı.

TOKİ Soma Konutları Kasım'da teslim edilecek!

Eynez Maden Ocağı’nda 2014 yılında meydana gelen faciadan bir yıl sonra inşaatına başlanılan 602 konut, bu Kasım ayında yapılacak kura çekimiyle madencilerin ailelerine teslim edilecek. 301 şehit ailesinin her birine 2 konut düşecek.

TOKİ Bursa Yunuseli BGC Konutları sözleşmeleri sona eriyor!

TOKİ tarafından Bursa Osmangazi Yunuseli’nde inşa ettirilmekte olan 452 adet konutun Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalatma işlemleri ay sonunda sona erecek.

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları!

Güzelkent Konutları Sığacık daire fiyatları 495 bin TL'den başlıyor. Projeden daire sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.

Soma Otobüs Terminali açıldı!

MANİSA'nın Soma İlçesi'nde, yapımı tamamlanan Soma Otobüs Terminali, düzenlenen törenle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından açıldı.

Soma konutları ısı ihalesi Haberi

Soma konutları ısı ihalesi

Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, Soma’daki 8 bin konutun sıcak suyla ısınabilmesi için 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonların ihalesinin yarın yapılacağını açıkladı.  Beş etaplı projenin ilk etabında 8 bin daha sonrasında 25 bin konuta ulaşacaklarını kaydeden Satılmış, 2016 yılı başında 8 bin konutun sıcak suya kavuşacağını belirtti.


Manisa Büyükşehir Belediyesine devrolan Soma bölge ısıtma sistemlerinin faal hale gelmesi için Büyükşehir belediyesi çalışmalarını hızlandırdı. Soma Belediyesi döneminde çalışmaları başlatılan ve ana iletim hattının yapılmış olmasına rağmen işler hale gelmeyen bölge ısıtma sistemi, Büyükşehir belediyesi ile hayat buldu.


Soma Bölge Isıtma Sistemleri Genel Koordinatörü Halis Satılmış, 50 kilometrelik boru hattı ve bina altı istasyonlarının yapımı için yarın ihale yapılacağını duyurarak “Soma’da bize devrolmadan önce başlatılan ısı transfer...