17 / 05 / 2024

soma şehitlerinin isim listesi

soma şehitlerinin isim listesi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Soma' da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 483 kişinin isimlerini açıkladı. Hayatını kaybedenlerin isimleri ve memleketleri şöyle...

Soma maden şehitlerinin ailelelerine 2'şer daire verilecek!

Madenci şehitleri için Soma'da 602 konut inşaatı için düğmeye basıldı. Her şehit ailesine 2'şer daire verilecek. Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin konutlarını TOKİ inşa ediyor. Toplam 602 konutun temeli atıldı, yapımına başlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Soma Köseler'de yol yapıyor!

Soma maden şehitlerinin köyü Köseler’de yapımı için söz verdiği 6 km’lik yolun yapımına başlandı. Başkan Kocaoğlu, Kınık, Bergama ve Dikili’yi kapsayan yatırım turu kapsamında Köseler köyüne de uğrayarak yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Soma Işıklar Maden Ocağı'nda bin 700 işçi işbaşı yaptı!

Soma Kömürleri AŞ'ye ait Işıklar Maden Ocağı'nda dördüncü ve beşinci ayakta üretime izin verilmesi ile birlikte yaklaşık bin 700 işçi işbaşı yaptı.İlçede 13 Mayıs'ta meydana gelen maden faciasında 301 işçi yaşamını yitirmişti.

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Soma'daki tüm üretimini durdurdu!

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Kömür ocağı ile Işıklar ve Atabacası maden ocaklarını işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin facianın ardından tüm faaliyeti durdurulmuştu.

Soma Kömür'de maden kapatılma kararı salı günü belli olacak!

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.’ye ait Işıklar ve Atabacası maden ocağında faaliyetlerin durdurulması, ilçede büyük endişe yarattı. 5 bin 600 kişinin çalıştığı ocaklardaki madenciler “Ocaklar kapanırsa Soma da ölür” dedi.

Soma Kömür’de kritik kapatma!

Işıklar Maden Ocağı’nda üç vardiya halinde çalışan 1.200 işçiye madeni kapattıklarını duyurup evlerine gönderdi. Kararın Soma Holding’in patronu Alp Gürkan’ın madenlere gelişiyle alındığı belirtildi...

Türkşeker Manisa Soma özelleştirme ihalesini iptal etti!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş., Manisa Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, Şeker ve 27 Mayıs caddesi mevkiinde bulunan gayrimenkulün özelleştirme ihalesi iptal edildi. İhalenin iptal ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Soma Kömür İşletmeleri Soma'daki tüm üretimini durdurdu!

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Kömür ocağı ile Işıklar ve Atabacası maden ocaklarını işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş., bugün öğleden sonra Soma'daki tüm üretimini durdurdu.

Soma Kömür İşletmeleri Soma'daki tüm üretimini durdurdu!

Soma'da 301 madencinin hayatını kaybettiği Eynez Kömür ocağı ile Işıklar ve Atabacası maden ocaklarını işleten Soma Kömür İşletmeleri A.Ş.'nin facianın ardından tüm faaliyeti durdurulmuştu.

Manisa Soma'da 3. derece arkeolojik sit alanı belirlendi!

Manisa Soma ilçesine bağlı Büyükgüney Mahallesi'nde Koloğlu - 2 Göleti olarak planlanan alan içerisinde tespit edilen III.(Üçüncü) Derece Arkeolojik sit tescil önerisi kabul edildi...

Tepe Nautilus, Soma'ya yardım eli uzattı!

Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi ’nin, Soma’daki çocuklar için okula dönüş etkinlikleri kapsamında başlattığı ‘Soma’ya Yardım’ kampanyasında toplanan kırtasiye malzemeleri 2 Ekim 2014 tarihinde sahiplerine ulaştırıldı.

Su aboneliği isim değişikliği nasıl yapılır?

Mevcut su aboneliği bulunan bir konut yada işyerinin başka bir kişi tarafından kullanılacak olması durumunda "isim değişikliği" işlemi yapılabiliyor. Peki, su aboneliği isim değişikliği nasıl yapılır?

Soma Egerens Oteli açılıyor!

Manisa Soma'dan kazandığını Soma'ya yatırım yaparak değerlendiren işadamı Güral, ilçeye kazandırdığı Egerens Oteli'nin zorlu bir süreç içerisinde yapıldığını dile getirerek, "Önemli olan maliyet değil" dedi

soma şehitlerinin isim listesi Haberi

soma şehitlerinin isim listesi


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Soma'da yaşanan maden faciasında hayatını kaybeden 483 kişinin isimlerini açıkladı. 


Hayatını kaybedenlerin isimleri ve memleketleri şöyle:


SIRA ADI-SOYADI İLİ İLÇESİ


1 ABDULLAH İNAL BALIKESİR DURSUNBEY

2 ABDULLAH ÖZDEMİR MANİSA SOMA

3 ABDULLAH SİVRİ MANİSA SOMA

4 ABDÜLMÜTTALİP AKAY İZMİR BERGAMA

5 ADEM ABOKAN MANİSA SOMA

6 ADEM ÇETİNER İZMİR KINIK

7 ADEM VAROL İZMİR BERGAMA

8 AHMET AKBULUT MANİSA AKHİSAR

9 AHMET AKDEMİR MANİSA SOMA

10 AHMET ALİ ASLAN İZMİR KINIK

11 AHMET AVCU BALIKESİR SAVAŞTEPE

12 AHMET BAL MANİSA SOMA

13 AHMET ÇELİK ADANA