18 / 05 / 2024

Somuncu Grup Motto Residence

Somuncu Grup Motto Residence

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Motto Residence Somuncu ödeme planı!

Motto Residence Somuncu ödeme planı kapsamında projede 60 ayda 0,38 faiz uygulanırken 120 ayda ise 0, 073 faizle taksitlendirme sağlanıyor. Tek blok şeklinde yükselen proje daireler akıllı ev sistemiyle dizayn edildi.

Konya Motto Residence'da fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor!

Somoncu Grup tarafından hayata geçirilen Motto Residence projesinde daireler 1+1'den 6+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Toplam 65 adet daireden oluşan projede daireler akıllı ev sistemiyle donatıldı.

Somuncu Grup Motto Residence'ın ön talep süreci başladı!

Somuncu Grup'un hayallerinin peşinden koşan ve standartlara bağlı kalmayanlar için tasarladığı yeni konut projesi Motto sıra dışı mimarisi ve sky-house konsepti ile prestijli ve ayrıcalıklı bir yaşam sunacak.

Konya Mozaik Park'ta daire satışları devam ediyor!

SOMUNCU Grup'un yeni projesi Mozaik Park, butik konseptli ve mimarisiyle Konya'daki konut sektörüne yeni bir anlayış getiriyor. Projenin, ailelerin tercihi olma sebebi ise geniş dairelerden oluşması.

Karatay Mozaik Park daire fiyatları!

Karatay Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Projenin inşa çalışmaları 2014 yılı yaz aylarında başlandı. Karatay Mozaik Park daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri!

Mozaik Park Karatay 1+1 daireler 94 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Mozaik Park Karatay ödeme seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Karatay projesinde daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Karatay iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor!

Konya İli'nin Karatay İlçesi'nde yer alan Mozaik Park projesi Somuncu Grup tarafından hayata geçiriliyor. Proje 2 blok şeklinde oluşuyor. Mozaik Park Konya projesinde 1+1 daireler 94 bin TL'den başlıyor.

Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın!

Somuncu Grup tarafından hayata geçirilen Mozaik Park Konya projesi daireleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+1 şeklinde dizayn edildi. Mozaik Park Konya projesinin lansmanı yarın yapılması planlanıyor.

Paşapark Selçuklu Hotel Sign of the City Awards'ta finale kaldı!

Somuncu Grup, Sign of the City Awards'ta Paşapark Selçuklu Hotel & Residence projesi ile “ En iyi rezidans ” kategorisinde finale yükselen firmalardan biri oldu.

Zirvepark'ta satışların yarısından fazlası tamamlandı!

Somuncu Grup tarafından Konya Yazır’da inşa edilen Zirve Park hızla yükselmeye devam ediyor. İnşaatının yüzde 50’den fazlası tamamlanan dairelerin yarısından fazlasının satışı da gerçekleşmiş durumda.

Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle ve düzenlediği kampanyalarla adından sıkça söz ettiren Somuncu Grup, çok konuşulacak yeni bir kampanyaya daha imza attı. Zirvepark'a komşu ile gelen kazanıyor.

Zirvepark'ta günde 99 TL'ye ev sahibi olma fırsatı!

Hayata geçirdiği farklı projelerle dikkat çeken Somuncu Grup, Zirvepark projesiyle günde 99 TL’ye ev sahibi olma fırsatı sunuyor. 3+1 dairelerde geçerli olan kampanya ile peşinatsız ve yılbaşında ara ödemeyle Zirve’de ev sahibi olmak mümkün.

Somuncu Grup Motto Residence Haberi

Somuncu Grup Motto Residence

Konya'da standartların üzerinde bir yaşam vaat eden ve gerçek rezidans ayrıcalığını sunacak olan Motto, ön talepleri almaya başladı. 


Prestiji bir yaşam biçimi olarak seçenler için tasarlanan sıra dışı mimarisi, lokasyonu, sky-house konsepti, 3,50 metre tavan yüksekliği ve rezidans hizmetleri ile Motto, Konya'da gerçek rezidans ayrıcalığını yaşatmak için tasarlandı. Yaşam alanlarında özgürlüğü savunan, bu nedenle 1+1'den 6+1'e kadar uzanan farklı daire seçenekleriyle metrekarelerin sınırlayamadığı bir yaşam sunan Motto ev sahiplerini bekliyor. 


Mimaride ferahlığa odaklanan Motto 3,50 metre tavan yüksekliği, geniş balkonları ve boydan boya cam özelliği ile konutta cabriolet devrimini gerçekleştiriyor. Motto'nun Zirvepark'tan sonra kendi alanında bir inovasyon niteliği taşıyan ikinci projeleri olduğunu vurgulayan Somuncu Grup Satış Yöneticisi Adnan Dutak, "Motto tüm özellikleriyle ön plana çıkan ve örnek teşkil eden bir projedir....