02 / 05 / 2024

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de, 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Sibel Akan Müdürlüğü'nde kuruldu.

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Başar İnşaatçılık Yapı Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Gökhan Başar tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Egç Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Egç Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gül Öngören Çevik tarafından kuruldu.

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eg Yeni Mavi Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Gök tarafından kuruldu.

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eg Yapı İthalat İhracat İnşaat Emlak Temizlik Turizm Yatçılık Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

Lazuri Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lazuri Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Çıldır, Muhammet Ocakcı tarafından kuruldu.

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Evia Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 14 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Peker ve Ayşegül Peker ortaklığında kuruldu.

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceya Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Gıda Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayla Çabuk, Ayşegül Özdemir, Dicle Geçici, Harun Tan, Kasım Günay, Muhammet Yusuf Özdemir ve Ruken Zengin tarafından kuruldu.

Narge Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Narge Yapı Restorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Yazar tarafından kuruldu.

Tnt Dayanıklı Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnt Dayanıklı Yapı İnşaat Taahhüt Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Sultangazi'de Ayşegül Doğan tarafından kuruldu. 

Rk Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Rk Yapı Denetim Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Hümeyra Ayşegül Koçak imzasıyla kuruldu

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 11 Şubat 2015'te, Sibel Akan Müdürlüğü'nde kuruldu.


Sone EG Yapı Dizayn Danışmanlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a.  Yurt içinde ve yurt dışında İnşaat taahhüt, müteahhitlik işleri ve danışmanlık yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak, b.  Şirketin yurt içi ve yurt dışında yapmış olduğu tüm inşaatların projelerini düzenlemek veya düzenlettirmek, c.  Yurt içi ve yurt dışında tüm inşaat malzemelerini ithal etmek, ihraç etmek, d.  Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, kara yolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar,...