08 / 05 / 2024

Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek

Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek

Sone İstanbul Küçükçekmece teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. Toplamda 1.067 adet dairenin yer aldığı proje Basın Eskpres Yolu üzerinde hayata geçiriliyor.

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul Projesi ne zaman teslim? Cathay Group projesi Sone İstanbul Evleri'nde konutların metrekare birim fiyatı 5 bin 500 lira ile 6 bin 500 lira arasında değişiyor...

Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşan projede daireler 1+1,2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanları bulunuyor. Peki Sone İstanbul Residence teslimleri ne zaman?

Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans'ta dairelerin alanları 50 ile 147 metrekare arasında değişiyor. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Peki Cathay Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 36 bin metrekare arsa üzerine yayılan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Proje 4-6 blok şeklinde yükseliyor. Peki Sone İstanbul Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim?

Sone İstanbul Rezidans Cathay İnşaat imzası ile yükseliyor. Toplamda 1.067 adet daireden oluşan proje İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Peki Sone İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Peki Küçükçekmece Sone İstanbul nerede?

Küçükçekmece Sone İstanbul Residence satılık!

Küçükçekmece Sone İstanbul Residence satılık dairelerin metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayarak, 6 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Sone İstanbul projesinde teslimler Eylül 2017'de...

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Rezidans projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Rezidans'ta 1.067 adet daire, otel ve dükkanlar yer alıyor. Sone İstanbul Basın Ekspres projesinde fiyatlar 310 bin liradan başlayarak değişiyor. Peki Sone İstanbul Rezidans nerede?

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire!

Sone İstanbul Cathay İnşaat satılık daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor. İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen proje 35 bin 265 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 92 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek. Proje İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilecek. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul ne zaman teslim?

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres!

Cathay Sone İstanbul Küçükçekmece Basın Ekspres fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Sone İstanbul projesinde 1.067 adet daire, dükkan ve otel alanları yer alıyor...

Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Sone İstanbul ne zaman teslim edilecek

Cathay İnşaat imzası ile yükselen Sone İstanbul Rezidans'ta konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Proje 151 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Sone İstanbul Küçükçekmece teslim tarihi 2017 yılı Aralık ayı olarak belirlendi. Dairelerin alanları 50 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiklik gösteren projenin çalışmalarına önümüzdeki ay itibariyle başlanacak. 


Basın Ekspres Yolu üzerinde, İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilen Sone İstanbul Evleri fiyatları metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor, 6 bin 500 TL'ye kadar ulaşıyor. 


Sone İstanbul Basın Ekspres'te sauna, dinlenme alanları, spor alanları, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center gibi ortak yaşam alanları bulunuyor. 


Sone İstanbul Küçükçekmece iletişim

Telefon: 0212 2445454

Web: http://cathay.com.tr/

Özge...