18 / 05 / 2024

Sophia Loren filmleri

Sophia Loren filmleri

Ponti ve Loren 1957 yılında evlendiğinde, Ponti ona 'dünyadaki en güzel eve' sahip olmayı vaadetmişti.Ponti sözünde durdu ve 16. yüzyıldan kalma, geniş bir arazi üzerinde yer alan, 50 odalı ve büyük bir konuk evi olan bu villaya yerleştiler.

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Komşularını çileden çıkarttı! Bina sakinleri çareyi evlerini satmakta buldu

İstanbul Güngören'de 5 katlı binanın 4. katında iki kardeş evlerinin her odasına kurdukları ses düzenekleri ile komşularını çileden çıkarttı. Bina sakinleri ise çareyi evlerini satmakta buldu. İşte filmleri aratmayan o olay...

İşte 2023’te Netflix’in Türkiye’de yayımlayacağı filmler!

Netflix Türkiye, 2023’te yayımlayacağı filmleri duyurdu! İşte dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in yayımlayacağı filmler…

Sophia Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophia Proje Yönetimi Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sofııa Bıgvava tarafından kuruldu.

Oyuncu Esin Çelik de kripto mağduru!

Sinema filmleri ve televizyon dizilerinde rol alan oyuncu Esin Çelik yüksek gelir elde etmek için kripto borsasına 150 bin TL yatırdı. Parasını kaptıran Çelik şikayetçi oldu. 

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hagia Sophia Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akif Demirel ve Osman Aydın ortaklığında kuruldu.

'Hürriyet Emlak'la hızlı sat' reklam filmleri yayında!

Hürriyet Emlak, yeni reklam filmlerini yayınladı. Marka, yeni reklam filmlerinde “Hürriyet Emlak'la hızlı sat” sloganıyla yayınlıyor.

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

Çağan Irmak Galata’dan iki daire aldı!

Çektiği filmleri ve müzikleriyle adından sıkça söz ettiren Çağan Irmak, Galata’dan iki daire satın aldı. Irmak, iki dairesini birleştirip home ofis olarak kullanmak istiyor.

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sophia Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Şahin tarafından kuruldu.

Yeşilçam filmleri hangi evlerde çekildi?

Instagram’da ‘@mekaniyesilcam’ sayfasının sahibi Doğan Güneş, hayatını Yeşilçam’a adamış. Güneş, filmlerin çekildiği mekanları araştırıyor...

İzmirli öğrenciler kentsel dönüşümü film ile anlattılar!

İEÜ İletişim Fakültesi öğrencileri Mete Arkın, Ecem İlkyaz ile Murat Yılmaz, Uluslararası Mimarlık ve Kent Filmleri Festivali Belgesel ve Animasyon Filmleri Yarışması'na "Çıkmaz Şehir: İzmir" adlı 10 dakikalık filmle katıldı.

Loren Danışmanlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loren Danışmanlık Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mine Aytaç ve Birsen Çağlayan ortaklığında kuruldu.

Sophia Loren filmleri Haberi

Sophia Loren filmleri

Çocukluğu sefalet içerisinde geçmiş. Sonra bir güzellik yarışması, ardından 15 yaşında sette karşılaştığı film yapımcısı Carlo Ponti'ye aşık olmuş.


Sophia Loren, gerçek adıyla Sofia Villani Scicolone...O zamanlar İtalya'da yasak olan boşanmaya nedeniyle Ponti ve Sophia ancak 7 yıl sonra evlendi.İtalya'da boşanma yasallaşınca Carlo Ponti eşinden ayrılarak Sophia Loren ile Meksika'da evlendi.


Ponti ve Loren 1957 yılında evlendiğinde, Ponti ona 'dünyadaki en güzel eve' sahip olmayı vaadetmişti.Ponti sözünde durdu ve 16. yüzyıldan kalma, geniş bir arazi üzerinde yer alan, 50 odalı ve büyük bir konuk evi olan bu villaya...