04 / 05 / 2024

Sorgun Yeni Çeltek Okulu temeli ne zaman

Sorgun Yeni Çeltek Okulu temeli ne zaman

Sorgun'da Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu’nun temeli 28 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek törenle atılacak. 24 derslikli okul ilk ve orta okul olarak hizmet verecek.

Yozgat Sorgun Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Yeni kamu yatırımları için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat Sorgun Hükümet Konağı projesinin bugün ihaleye çıkarıyor.

TOKİ'den Yozgat Sorgun'a 95 yeni konut!

Yozgat İli, Sorgun İlçesi, Doğankent 95 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 2 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Yozgat Sorgun Devlet Hastanesi yıkıldı!

Yozgat Sorgun'da yeni devlet hastanesinin hizmete açılmasıyla, 1987 yılında 50 yataklı olarak inşa edilen ve yaklaşık 28 yıldır hizmeti veren eski Sorgun Devlet Hastanesi binasının yıkımı tamamlandı.

Yozgat Sorgun'a yeni hükümet binası yapılacak!

Yozgat’ın Sorgun İlçe Kaymakamı Mustafa Altınpınar, ilçeye yeni bir hükümet binası yapılacağı müjdeledi. 

Yozgat Sorgun'a yeni termal tesis kazandırılması şart!

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Sorgun için kaplıca turizminin önemine değinerek, yeni tesis yatırımlarının şart olduğunu söyledi.

Yozgat Eymir'e yeni park yapıldı!

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesine yeni park yapıldı. Belde Başkanı Çetin Mertoğlu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Yozgat Sorgun TOKİ Hastanesi'nin yüzde 90'ı tamam!

Sorgun ilçesine TOKİ tarafından yaptırılan 250 yataklı yeni hastane inşaatında sona yaklaşıldığı bildirildi. Hastanenin proje müdürü Faruk Yılmaz, hastane inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığını belirtti.

Yozgat Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu inşaatında çalışmalar ne durumda?

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun'un Yozgat'a kazandırdığı eğitim yatırımlarından, Sorgun İlçesi'nde geçtiğimiz yıl temeli atılan 'Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu' inşaatında sona gelindi.

Yozgat Sorgun'daki eski maden sahası ekopark olacak!

Yeni Çeltek Kömür ve Madencilik AŞ Genel Müdürü Osman Coşkun, yaptığı yazılı açıklamada, ilçedeki eski maden sahasının rehabilite edilerek "ekopark"a dönüştürülmesi için bir milyon 400 bin metrekare alanda proje hazırlandığını belirtti.

Sorgun Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin yeni binası açıldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi yeni hizmet binasının açılış törenine katıldı. Bozdağ, "Bu bina sayesinde kooperatif gerek üyelerine, gerek Sorgun’a, gerekse Yozgat’a daha iyi hizmet verecektir" dedi

Sorgun Yeni Çeltek Okulu'nun temeli 28 Eylül'de atılacak!

Sorgun'da Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu’nun temeli 28 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek törenle atılacak. 24 derslikli okul ilk ve orta okul olarak hizmet verecek.

Sorgun'da yapımı devam eden okullar yeni sezona yetişecek!

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci, inşaat çalışmalarında sona gelinen Agah Efendi Ortaokulu ile Sorgun İmam Hatip ve Araplı İmam Hatip ortaokullarının yeni eğitim- öğretim yılına yetişeceğini söyledi.

Yeni Çeltek Okulu'nun inşaatına başlanıyor!

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’un girişimleri sonucu Sorgun’da yapımı planlanan okulun inşaat çalışmalarına başlandı.

Sorgun Yeni Çeltek Okulu temeli ne zaman Haberi

Sorgun Yeni Çeltek Okulu temeli ne zaman

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün ‘Eğitim Yatırımları’ndan olan, ‘Yeni Çeltek İlk/Orta Okulu’nun temeli 28 Eylül Pazartesi günü düzenlenecek törenle atılacak. Okulun yapılmasına mihmandarlık yapan Genel Müdür Dr. Osman Coşkun; “Sorgun’umuza geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitim göreceği modern bir okul kazandırmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi. 


Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun’un girişimleri sonucu Sorgun’da yapımı planlanan okulun temel atma tarihi belirlendi. 20 derslikli ilk ve orta okul eğitimi verecek, ‘Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Okulu” Sorgun işletmesinin de bulunduğu bölgede çok sayıda öğrenciye kaliteli eğitim imkanı sunacak. 


Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri tarafından Yozgat Valiliği ile imzalanan sözleşmenin ardından 2 milyon TL kaynak aktarılan okulun yapımı ile ilgili inşaat çalışmalarına kısa bir süre önce başlanmıştı. 


Sorgun Güzelyurt Mahallesi’nde kullanılmaz hale gelen Oral Bektaş...