25 / 07 / 2024

sosyal konut teslimleri

sosyal konut teslimleri

DÜZCE Valisi Ali İhsan Su, TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasın da sosyal konut yapımına ilişkin protokol kapsamında Düzce'nin Çavuşlar Mahallesinde yapımı tamamlanan 128 adet konutun anahtarları teslim ediliyor...

Karmod Nijerya'da sosyal konut projesine başladı!

Karmod, sosyal konut projesi örnek kurulumunu, Nijerya'nın başkenti Abuja’ya 40 kilometre mesafedeki Kuje'de yaptı...

Almanya'da 2 milyon sosyal konut talebi!

Bu yıl 1,13 milyon sosyal konut olduğu açıklanan Almanya'da 2030'a kadar 2 milyon yeni sosyal konut inşa edilmesi amaçlanıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut projesinde teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 67 şehirde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler bugün Kuzeykent projesiyle başlıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut için teslimler yarın başlıyor!

TOKİ'nin 67 ilde 140 projede başlattığı 50 bin sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Projede ilk teslimler yarın Kuzeykent projesinde başlayacak.

TOKİ 50 bin sosyal konut için ilk teslim 2 gün sonra!

TOKİ tarafından 67 ilde 140 projede hayata geçirilen 50 bin yeni sosyal konut projesinde hak sahipleri belli oldu. Proje kapsamında ilk teslimler 26 Ağustos günü başlıyor.

TOKİ 50 bin sosyal konut için hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından 67 ilde 140 projede hayata geçirilen 50 bin sosyal konut için kura çekimi tamamlandı ve hak sahipleri belli oldu. 140 projeden 40'ının ise ihalesi gerçekleşti ve inşaatına başlandı.

Ucuz sosyal konut tahsisiyle sorunlar çözülecek!

Günümüzün küreselleşmiş şehirlerinde yitirilen çeşitliliği, çekiliş usulü sosyal konut tahsisi ile canlanacak.

Isparta'ya sosyal konut ve millet bahçesi müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Isparta'da incelemelerde bulundu. Kurum, Isparta'ya millet bahçesi ve sosyal konut müjdesi verdi.

Dar gelirliye 280 bin sosyal konut müjdesi!

2023 yılına kadar dar gelirli vatandaşlar ve dezavantajlı gruplar için 280 bin yeni sosyal konut inşa edilecek.

Kocaeli'ye sosyal konut müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, ekmek, ulaşım ve sosyal konut projeleri hakkında konuştu.

Almanya'da sosyal konut yapımı beklenenin altında kaldı!

Almanya’da kira artışının önüne geçmek için hükümetin sunduğu desteğe rağmen beklenen sayıda sosyal konut üretilemedi. Ülkede yıllık ihtiyaç duyulan sosyal konut sayısı 80 binken inşaatı tamamlanan konut sayısı 27 bin 40 oldu.

50 bin sosyal konut kampanyasında 15 bin 125 konutun kurası çekildi!

TOKİ Başkanı Bulut, 50 bin sosyal konut projesinde şimdiye kadar 15 bin 125 konutun kura çekiminin tamamlandığını belirtti.. Bulut "İstanbul'un 6 bin 300 konutluk kura çekimi 26 Haziran'da başlıyor" diye konuştu...

TOKİ 50 bin sosyal konut il il kura tarihleri!

TOKİ, 140 projede başladığı 50 bin sosyal konut için geçtiğimiz aylarda aldığı başvuruların ardından kura çekimine devam ediyor. Peki TOKİ kura çekim tarihleri neler? İşte il il kura kura tarihleri...

sosyal konut teslimleri Haberi

sosyal konut teslimleri

DÜZCE Valisi Ali İhsan Su, TOKİ ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasın da sosyal konut yapımına ilişkin protokol kapsamında Çavuşlar Mahallesi'nde yapımı tamamlanan, 128 adet (1+1) sosyal konutun anahtar teslimini Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirdi. 

Ayrıca site yönetimi seçimi sosyal yardımlaşma vakfınca elektrik, su ve doğalgaz abonelikleri ilgili kurumlarca gerçekleştirilen abone sözleşmelerinin imzalanması da gerçekleştirdi. 


Düzce Postası...