15 / 05 / 2024

Sosyal Medya Eğitim Semineri

Sosyal Medya Eğitim Semineri

Türkiye'nin gayrimenkul yatırım platformu GYODER (Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği) 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 09.30-12.30 arasında Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri gerçekleştiriyor...

Milli Eğitim Bakanlığı müfredat değişikliği yaptı! Son dakika: Siber ve akran zorbalığı müfredata alındı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortaokullarda seçmeli dersler kapsamına alınan "okul temelli sosyal sorumluluk çalışmaları" alanında siber zorbalık ve akran zorbalığı ile  mücadele etmeyi öğrencilere anlatacağını açıkladı. Yeni müfredat, Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının onayından geçti. İşte ayrı

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alternatif10 Danışmanlık Eğitim Medya İnşaat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye  bedeli ile Ebru Akboğa tarafından kuruldu.

Bakan Işıkhan duyurdu: Şehit ve gazi çocuklarına eğitim yardımı ödemeleri yarın yapılıyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, şehit ve gazilerin çocukları ile gazilere yönelik eğitim yardımı ödemelerinin yarın yapılacağını duyurdu.

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Piran Eğitim Danışmanlık Medya Organizasyon Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Tufan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Bakanlık ülke genelinde binlerce personel arıyor! Eğitim şartı aranmıyor! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ülke genelinde binlerce personeli işe alıyor. Üstelik KPSS şartı yok, eğitim şartı yok. İşte detaylar!

Eğitim ödeneği ne zaman verilecek? Hesabınıza tam 1.325 lira yatacak!

‘Eğitim destek ödeneği yattı mı?’ sorusunun yanıtı okulların açılması ile birlikte en çok merak edilen konulardan biri olmakta. Peki Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı eli ile verilen bu destek hesaplara yattı mı? Ne zaman yatacak? İşte detaylar…

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

Bakanlıktan son dakika eğitim desteği! 223,7 milyon lira kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelerdeki çocukların eğitim masraflarının karşılanması amacıyla 223,7 milyon TL kaynak aktardıklarını söyledi.

Kız kulesi yıkıldı mı? Son dakika: Sosyal medya çalkalanıyor

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor… Sosyal medyada paylaşılan ‘Kız kulesi yıkıldı’ paylaşımları gerçeği yansıtıyor mu?

Resmi ilanlar gazetelerin sosyal medya hesaplarından da yayınlanacak

Resmi İlan ve Reklamlar ile Bunları Yayınlayacak Süreli Yayınlar Yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre resmi ilanların yayınlandığı mecralar arasına gazetelerin sosyal medya hesapları da eklendi. Sosyal medyadan resmi ilanların duyurusunu yapan gazetelere ek gösterge verilecek.

Osmangazi Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nin inşaatı tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen sosyal belediyeciliğin en güzel örneği olan Bakım Rehabilitasyon ve Eğitim Merkezi’nde (BAREM) çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Sosyal Medya Eğitim Semineri Haberi

Sosyal Medya Eğitim Semineri

Soyak Pazarlama Müdürü İlyas Katırcı'nın Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya: Kişisel ve Kurumsal Kullanım Yaklaşımları konusunu işleyeceği Gayrimenkul Sektöründe Sosyal Medya Eğitim Semineri, 29 Mayıs Perşembe günü saat 09.30-12.30 arasında GYODER ofisinde gerçekleşecek. Eğitim seminerinin bedeli KDV dahil 300...