01 / 05 / 2024

sosyal otel konsepti

sosyal otel konsepti

Dünyada sektörlerin hepsi teknolojinin de yadsınamayacak etkisiyle devinim halinde. Seçenek ve sunumların sürekli yenilenip geliştiği hizmet sektörü ise değişimde başı çekiyor. Bu sektörde ilk akla gelenlerden biri otelcilik.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Müze otel konsepti Türkiye'de yayılmaya başladı!

Fark yaratmak, olmayanı sunmak ve deneyim yaşatmak gerçeğiyle yola çıkılan Müze otel anlayışı, İstanbul, Kapadokya, Sinop, Urla, Datça gibi Türkiye'nin birçok kentinde uygulanıyor...

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Sosyal medyada 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi!

Hakkında otel olacağı iddiaları bulunan Haydarpaşa Garı için sosyal medya üzerinden 'Haydarpaşa Garı müze olsun' talebi geldi. 

Gördes Sosyal Yaşam Merkezi görücüye çıktı!

Gördes Belediyesi mevcut Anadolu Otel’in yerine inşa edilmesi planlanan ‘Gördes Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’ projesini görücüye çıkardı.

Alanya Hasta ve Hasta Yakınları Sosyal Tesisi tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere inşaatına başladığı otel konforundaki sosyal tesisteki inşaat çalışmaları tamamlandı.

Akseki Sosyal Konutları yöresel çizgisiyle dikkat çekiyor!

TOKİ'nin Antalya Akseki'de hayata geçirdiği sosyal konut projesi, bölgenin doğasıyla uyumlu yatay mimari konsepti ve yöresel çizgisiyle dikkat çekiyor...

Siltaş Yapı’dan bir ilk LifeX Konsepti!

Siltaş Yapı, ilk kez yeni projesi Siltaş Marina’da hayata geçireceği “LifeX Konsepti’’ ile standart sosyal donatılardan farklı olarak yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katacak özellikler sunuyor. 

Şişli'ye yeni sosyal kültürel tesis inşa edilecek!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yıl önce otel yapmak istediği Şişli Darülaceze binasının arkasındaki kıymetli arazi için son karar verildi. 

Alanya’da hasta yakınlarına otel konforunda tesis inşa ediliyor!

Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da hasta ve hasta yakınlarının barınma ihtiyacını karşılamak üzere 5 yıldızlı otel konforunda sosyal tesis inşa ediyor.

Gürallar Grubu Maldivler’de otel yapıyor!

Gürallar Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, otel projesiyle ilgili yaptığı açılamada "73 villa şeklinde yaptığımız otelin yanı sıra beş farklı restoran konsepti olacak. Kasım’da açılacak otelimizin resmi açılışı ise gelecek nisan ayında gerçekleşecek" dedi.

Konut projelerinde otel konforunda sosyal donatı alanları!

Konut firmaları birbirleriyle yarışır hale geldi. Firmalar, otel konforunda sosyal donatı alanları yapıyor. Deso İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Demir, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

sosyal otel konsepti Haberi

sosyal otel konsepti

Dünyada sektörlerin hepsi teknolojinin de yadsınamayacak etkisiyle devinim halinde. Seçenek ve sunumların sürekli yenilenip geliştiği hizmet sektörü ise değişimde başı çekiyor.  Bu sektörde ilk akla gelenlerden biri otelcilik.  Otele gelen misafirler genellikle, salt yatma amacıyla oteli kullanıp yeme içme, eğlence gibi aktiviteler için otelin dışındaki yerleri tercih eder. Ancak artık bu alanda da bir evrim yaşanıyor. Oda hizmetinin yanı sıra yeme içme eğlence olanaklarının daha ön plana çıktığı, bir tür kulüp havasına sahip oteller dünyada yeni bir trend olarak yükselişte. 


İngilizce'de "community hotel" olarak adlandırılan bu yeni akım, gayrimenkul sektöründe global trendleri yakından takip eden, gayrimenkul danışmanlık şirketi Servotel yetkilileri tarafından "sosyal otel'" kavramıyla nitelendiriliyor.  Bu tür oteller konaklamadan çok sosyalleştiren yönleriyle ön plana çıktıkları için bu sözcük tam da...