06 / 05 / 2024

sosyal tesis ihalesi Doğukan İnşaat kazandı

sosyal tesis ihalesi Doğukan İnşaat kazandı

Selçuklu Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü 2014/90420 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Selçuklu Belediyesi encümen salonunda gerçekleşen ihaleye on firma teklif verdi.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Tuzla Belediyesi yap işlet devret modeliyle sosyal tesis yaptıracak! İhalesi 2 Ağustos'ta!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla Aydıntepe Mahallesi'nde yap işlet devret modeliyle sosyal tesis inşa edecek. İşte detaylar...

Avcılar Belediyesi'nden kiralık sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Üniversite Mahallesi'nde yer alan sosyal tesis, lokanta, büfe ve kafeterya için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Erzincan'da 6.1 milyon TL'ye sosyal tesis tamamlama işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Merkez Geçit'te yer alan sosyal tesis işi için tamamlama ihalesi düzenliyor.

Fatih Belediyesi 12 milyona kat karşılığı konut ve sosyal tesis yaptıracak!

Fatih Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallar üzerinde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet daire yapım ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Mezitli Belediyesi'nden sosyal tesis yapım ve kiralama ihalesi!

Mezitli Belediyesi tarafından onaylanan projeye göre kiralayan tarafından sosyal tesis (öğrenci yurdu) yapılarak 10 yıl süre ile işletme ihalesi yapılıyor..

Kırıkkale Belediyesi'nden konut ve sosyal tesis ihalesi!

Makine Kimya Endüstrisi Kurumundan (MKEK) Kırıkkale Belediyesi'ne devredilen Şehir Parkı'nın hemen yanı başında yer alan arsaya konut ve sosyal tesis yapımı işi için ihaleye çıkılacağı açıkladı. 

Kayseri Büyükşehir'den sosyal tesis ihalesi!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehir içinde kalan Karayolları Lojmanları karşılığında Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne üç adet sosyal tesis inşa edecek.

Afyonkarahisar Selçuklu Sosyal Tesis projesinin ihalesi yapıldı!

Selçuklu Mahallesi Sosyal Tesis projesinin ihalesi dün yapıldı. İhaleye toplam 5 firma katıldı. İşin yaklaşık maliyeti 1 milyon 683 bin 989 TL olarak açıklandı.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye tarafından Karaziyaret Mahallesinde yapımı devam eden Karaziyaret Sosyal Tesis ve Taziye Evi'nde sona gelindi

sosyal tesis ihalesi Doğukan İnşaat kazandı Haberi

sosyal tesis ihalesi Doğukan İnşaat kazandı

Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 


Yaklaşık maliyeti 1.456.827,07 TRY olan ihaleye giren dokuz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. Sanayi sosyal tesis yapım işi için açılan ihalede sınır değer 1,154,959,00 TRY olarak belirlendi. 


En yüksek teklifin 1.560.000,00 TRY olduğu ihaleye, en düşük teklif 1.277.000,00 TRY verildi.  Doğukan İnşaat ve Tic. Ltd. Şti. 1.277.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...