18 / 05 / 2024

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması ve Bakım Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 26 Ağustos 2013 tarihinde M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.

Ev sahipleri sosyal medyada kıyamet koparıyor: Kiracılar yüzde 25'le evimize çöktü, kurtulmak istiyoruz! 

Ev sahibi ile kiracılar arasında yaşanan kavgalar basında sık sık gündem olurken, sosyal medyada da adeta ortalık yıkılıyor. Mağdur ev sahipleri arsız kiracılardan kurtulmak istediklerini belirtiyor. İşte o paylaşım ve ev sahipleri ile kiracılardan gelen yorumlar...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Türkiye'de uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesi Avrupa’da da var!

Türkiye'de fahiş kira fiyatlarına çözüm olarak uygulanması planlanan sosyal kiralık konut projesinin Avrupa'da da örnekleri bulunuyor. İşte Avrupa'daki benzer örnekler...

Amazon Prime Video'ya yüzde 400 zam geldi! Sosyal medyada kıyamet koptu, abonelikler iptal ediliyor!

Amazon Prime Video, abonelik ücretlerine yüzde 400 zam geldiğini açıklandı ve bu karar, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. 

Gölcük'ün konut stoku yenilendi!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nde can kayıplarının yanı sıra binlerce binanın da yerle bir olduğu Gölcük'te 21 senede yapılan yatırımlarla sosyal ve kültürel alanlar ile ekonomik anlamda büyük gelişme yaşanıyor.

Kahramanmaraş Nazım İmar Planı’nda sosyal ve kültürel donatı alanlarını artırdı!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülecek Elbistan’a ait 1/5000 ölçekli Revizyon Nazım İmar Planı ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’le görüştü…

Emlak Bankası'ndan dar gelirliye düşük kiralı konut müjdesi!

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 50 bin sosyal konut için talep toplama işlemi devam ediyor. Söz konusu konutlardan satın alamayan dar gelirli vatandaşlar için sosyal kiralık konut gündeme geldi.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeler arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açıyor.

Kayserispor'a beş yıldızlı tesis!

Kayserispor, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin inşaatını tamamladığı sosyal tesislere 15 gün içerisinde taşınacak.

Çankırı'da inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri mecliste!

2010-2018 yılları arasında Çankırı ilinde inşa edilen eğitim ve sağlık tesisleri ile sosyal ve kültürel tesislere ilişkin soru önerhesi hazırladı. CHP'li Tanrıkulu konuyu meclis gündemine taşıdı...

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi Haberi

Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması işi


Sosyal Tesislere Kış Bahçesi Yapılması ve Bakım Onarım İnşaatı yapım işi ihalesi 26 Ağustos 2013 tarihinde saat 11:30'da M.Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 34010 Merter Güngören adresinde gerçekleştirilecek.


İlanı detaylı görüntülemek için