29 / 04 / 2024

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi açıldı!

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeleri arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni Şanlıurfa’da hizmete sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Millet Kıraathanesinin açılışını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal ve kültürel anlamda halkı bir araya getirecek Millet Kıraathanesinin hayırlı olmasını diledi. Açılış öncesi konuşan Başkan Nihat Çiftçi, “Şehirler içinde yaşayan insanlarındır. İçinde yaşayan insanların öyküsünü, duygusunu, düşüncesini, yaşam tarzını ve yaşamını barındırır. İşte AK Belediyeler gerek oluşturmuş olduğu projeler ile gerek ise geleceği düşünen kurumlar olarak sürekli gençliğe bir yatırım peşindeler. Şanlıurfa’da gençlik noktasında çok önemli çalışmalara imza attık. Şanlıurfa Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde yine Büyükşehir Belediyemizin bünyesinde oluşturduğumuz Kütüphaneler ve Eğitim Şube Müdürlüğümüz önemli çalışmalara imza atıyor. Yeni neslimizin okuması için birçok çalışma yaparak milyonlarca kitap dağıttık. Şanlıurfa’nın en ücra köşesindeki gencimize ulaşarak sınavlarda başarılı olması adına deneme sınavları noktasında destek verdik. Okullarımızda Kütüphaneler oluşturduk. Ve bununla kalmayarak fırsat bulduğumuz yeşil alanlarda Kütüphaneler açtık. Okumaya önem veriyoruz, okumak geleceğe kapı açmaktır. Okumak vatan sevgisidir, okuyup gelişmediğiniz sürece ve gelecek neslin gelişimini sağlayarak geleceğe hazırlamazsanız bu sevginin azaldığını göreceksiniz” şeklinde konuştu.

 


Geri Dön