29 / 04 / 2024

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Millet Kıraathanesi' projesi Kepez'de hayata geçirildi. Sabah'ta yer alan habere göre; Yeni Mahalle'de bulunan 47 bin metrekare büyüklüğüne sahip Kepez Kent Meydanı içinde bulunan 180 metrekarelik bina Millet Kıraathanesi'ne döndü. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'nün seçim vaatleri arasında yer alan Kepez Kent Meydanı içerisinde bulunan 'Millet Kıraathanesi' düzenlenen törenle açıldı.

HER ŞEY BEDAVA

Her yaş grubuna, özellikle öğrencilere hizmet verecek olan Kepez Millet Kıraathanesi'nde, Millet Kıraathanesi, çocuk ve gençlere sağlıklı, nezih bir ortamda kitap okuma, ders çalışma fırsatı sağlandı. Öğrencilere çay, kahve ve kek gibi ücretsiz ikramlarda bulunulacak kütüphanedeki hizmetlerden ilçe sakinleri ücretsiz yararlanacak. Millet Kıraathanesi'nde bilgisayar, internet (WİFİ), günlük ulusal gazeteler, kütüphane, ders çalışma salonu gibi hizmetler halkın kullanımına açıldı.

KEPEZ'E 4 KÜTÜPHANE

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Millet Kıraathanelerinin özellikle son yıllarda Başkan Erdoğan önderliğinde geliştirilen yeni bir konsept olduğundan bahsetti. Tütüncü, "Kütüphanenin biraz daha formları değiştirilmiş, biraz daha vatandaşa yakın. İkramlarla birlikte, her yaş grubuna, okuma ve öğrenme ile ilgili her beklenti grubuna hitap eden özel nitelikli bir konsept" diye konuştu. Tütüncü, 2020'de ilçeye yapacakları 4 kütüphaneden ilkinin tamamlanmış olduğunu kaydetti


Geri Dön