15 / 05 / 2024

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi nerede

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi nerede

Çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projelerinden olan Millet Kıraathanesi’ni hizmete açtı.

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Şanlıurfa Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Samsun Atakum'daki millet kıraathanesi projesine yargıdan 'dur' kararı!

Samsun'un Atakum ilçesi sahilindeki İller Bankası'na ait olan fakat yıllardır ilçe belediyesi sosyal tesisleri olarak kullanılan Yalı Kafe, seçimleri CHP kazanmadan önce satışa sunuldu, ardından Büyükşehir Belediyesi'ne Millet Kıraathanesi yapılmak üzere verildi. Yargı, projeye dur dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi, Yenice Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Güngören'deki millet kıraathanesi 1.8 milyon TL'ye yapılacak!

İstanbul Güngören’de inşa edilecek millet kıraathanesi için AKP’li ilçe belediyesi, 1 milyon 840 bin TL'lik ihale düzenledi. 

Nevmekân Selimiye Millet Kıraathanesi Eylül'de açılacak!

Millet Kıraathaneleri’nin en güzel örneğini Üsküdar’da temsil eden Nevmekân’ların üçüncüsü için geri sayım başladı.

Kepez Millet Kıraathanesi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Kıraathanesi’ projesi Kepez’de hayata geçirildi. Kepez Kent Meydanı içerisinde yer alan Millet Kıraathanesi’nde çay ve internet bedava oldu.

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi nerede Haberi

Şanlıurfa Millet Kıraathanesi nerede

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, halkın sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak projeleri arasında yer alan Millet Kıraathanesi’ni Şanlıurfa’da hizmete sundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Millet Kıraathanesinin açılışını yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sosyal ve kültürel anlamda halkı bir araya getirecek Millet Kıraathanesinin hayırlı olmasını diledi. Açılış öncesi konuşan Başkan Nihat Çiftçi, “Şehirler içinde yaşayan insanlarındır. İçinde yaşayan insanların öyküsünü, duygusunu, düşüncesini, yaşam tarzını ve yaşamını barındırır. İşte AK Belediyeler gerek oluşturmuş olduğu projeler ile gerek ise geleceği düşünen kurumlar olarak sürekli gençliğe bir yatırım peşindeler. Şanlıurfa’da gençlik noktasında çok önemli çalışmalara imza attık. Şanlıurfa Milli Eğitim İl Müdürlüğümüz ile yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde yine Büyükşehir Belediyemizin bünyesinde oluşturduğumuz...