17 / 05 / 2024

Soyak holding yardım

Soyak holding yardım

Soyak Holding, Türkiye’de “Gençlerin Sivil Toplum Kuruluşu” olarak 10. yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na TOG Bazar etkinliğinde stant açarak destek verdi

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak Holding’in yeşil yakalı çalışanlar etkinliği 23 Mayıs'ta gerçekleşti!

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Beykoz Belediyesi eğitim yardımına son başvuru tarihi 5 Eylül!

Beykoz Belediyesi, devlet üniversiteleri lisans programı ve yüzde 100 burslu özel veya vakıf üniversiteleri kazanan öğrencilere eğitim yardımı yapacak. Beykoz Belediyesi eğitim yardımına başvurmak için haberdeki linki tıklayın...

Dönüşümde en çok sorulan soru kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kurduğu Alo 181 Çevre ve Şehircilik Hattı, yoğun bir şekilde kentsel dönüşüm soruları alıyor. Her bölgeye göre maliklere 18 aya kadar kira yardımı seçeneğini de sunuluyor...

Kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilip yıkılan yapı maliklerine binaları teslim edilene kadar, Bakanlıkça kararlaştırılacak aylık kira yardımı yapılıyor. Peki kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde anlaşma ile tahliye edilen uygulama alanındaki yapılardaki maliklere kira yardımı yapılabiliyor. En fazla 18 ay boyunca yapılabilen kentsel dönüşümde kira yardımı ne kadar? İşte kentsel dönüşüm kira bedeli...

Kentsel dönüşümde daire ve işyeri için kira yardımı alınabilir mi?

Kentsel dönüşümde maliklere yapılan yardımlar arasında kira yardımı da bulunuyor. Peki, kentsel dönüşümde daire ve işyeri için kira yardımı alınabilir mi? İşte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilen yanıtlar..

Acil Hastalara Yardım Vakfı Konya'da zihinsel engelliler için fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi yapıyor!

Başkanlığını Süleyman Doğan'ın yaptığı Acil Hastalara Yardım Vakfı, Konya'da 400 yataklı Zihinsel Engelliler İçin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi yapıyor. Merkezin kısa zamanda tamamlanması bekleniyor.

Türk Kızılayı'nın yardımı Gazze'ye ulaştı!

THY'ye ait kargo uçağıyla yola çıkarılan yardımın, Gazze'ye girişinin başladığı, Türk Kızılayı Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu'nun da Türk Kızılayı ekibi ile birlikte yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaşması için çalıştığı ifade edildi.

Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı!

Aselsan Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aselsan 112 Acil Yardım altyapı kurulum işi sözleşmesini imzaladı.

Kadir Topbaş: Türkiye Belediyeler Birliği, Gazze’ye yardım yapacak!

İstanbullu muhtarlar ve yetim çocuklarla iftarda buluşan Başkan Kadir Topbaş, Gazze’de yaşanan vahşete dikkat çekerek başkanlığını yürüttüğü Türkiye Belediyeler Birliği’nin Gazze’ye yardım yapacağını açıkladı. İşte o açıklama...

İzmir esnafından Soma'daki işçilerin ailelerine bayram yardımı!

Yaklaşan bayram öncesi Soma'daki mağdur aileler için yardım kampanyası düzenleyen İzmir Minibüsçüler Odası yöneticileri toplanan 45 bin TL' yi Soma Kaymakamlığı 'nın verdiği hesaba yatırdı.

Soyak holding yardım Haberi

Soyak holding yardım

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, topluma katkı sağlamak vizyonuyla sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. 1961 yılından bu yana faaliyet gösterdiği alanlarda öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, topluma fayda sağlama anlayışıyla çevre, eğitim, sağlık alanlarına yatırım yapıyor. Daha iyi nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla birçok projeye imza atan Soyak, bu kez de 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen TOG Bazar etkinliğine, yeni temeli atılan son projesi Soyak SOHO standı ile destek verdi. 


2000 kişinin üzerinde katılım sağlanan TOG Bazar etkinliğinde elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi vb. sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. 



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk organizasyonla ilgili; “Soyak olarak, topluma...