02 / 05 / 2024

Soyak Holding, Toplum Gönüllüler Vakfı için stand açtı!

 Soyak Holding, Toplum Gönüllüler Vakfı için stand açtı!

Soyak Holding, Türkiye’de “Gençlerin Sivil Toplum Kuruluşu” olarak 10. yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na TOG Bazar etkinliğinde stant açarak destek verdi



Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, topluma katkı sağlamak vizyonuyla sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. 1961 yılından bu yana faaliyet gösterdiği alanlarda öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, topluma fayda sağlama anlayışıyla çevre, eğitim, sağlık alanlarına yatırım yapıyor. Daha iyi nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla birçok projeye imza atan Soyak, bu kez de 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen TOG Bazar etkinliğine, yeni temeli atılan son projesi Soyak SOHO standı ile destek verdi. 


2000 kişinin üzerinde katılım sağlanan TOG Bazar etkinliğinde elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi vb. sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. 



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk organizasyonla ilgili; “Soyak olarak, topluma katkı sağlama vizyonuyla çevre, eğitim, sağlık ve insan hakları konularında genç girişimcilere destek olmayı hem sorumluluğumuz hem de kurum kültürümüzün bir parçası olarak görüyoruz. Gençleri ve onların ürettikleri projeleri desteklemek ve katkıda bulunmak bizim için çok anlamlı” değerlendirmesinde bulundu. 


 







Geri Dön