03 / 10 / 2024

TOG Bazar\'da stand

TOG Bazar\'da stand

Soyak Holding, Türkiye’de “Gençlerin Sivil Toplum Kuruluşu” olarak 10. yılını kutlayan Toplum Gönüllüleri Vakfı’na TOG Bazar etkinliğinde stant açarak destek verdi

Vestel mutfağınızın gözbebeği olmaya geliyor! Vestel Tarçın S Stand Mikser 6 Eylül fiyat listesi..

Stand mikserler son zamanlarda birçok mutfakta görülen küçük ev aletlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Gelişmiş özellikleriyle öne çıkan Vestel Tarçın S Stand Mikser, birçok farklı fonksiyonu da beraberinde getiriyor. Işte 6 Eylül 2022 Vestel Tarçın S Stand Mikser fiyat listesi..

Cox's Bazar'da Türk kuruluşların yaptırdığı evlerin sayısı artıyor!

Bangladeş'in Cox's Bazar'daki kamplarda Türk yardım kuruluşlarının inşa ettiği bambu ev sayısı yaklaşık 8 bin 800'ü buldu...

Bitez Yalıları Exquisite, Yalıkavak Marina'da tanıtılıyor!

Bodrum’da hayata geçirilen Bitez Yalıları Exquisite projesi, 25 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında Yalıkavak Marina tanıtım standında ziyaretçilerini bekliyor.

Ems Yapı’ya Katar’da yoğun ilgi!

19 – 21 Nisan 2017 tarihinde QNCC Doha’ da gerçekleşen EXPO TURKEY by QATAR 2017’nin önemli katılımcılarından EMS Yapı’nın standına ziyaretçilerinin ilgisi yoğun oldu.

Bursa İnşaat Fuarı’nda Osmangazi standına büyük ilgi!

Bursa’da düzenlenen Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na Osmangazi Belediyesi de katıldı. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin standı büyük ilgi gördü.

Gönye Proje, Decovita'nın Unicera Fuarı'ndaki standını tasarladı!

Gönye Proje Tasarım kurucuları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal, koleksiyon tasarım danışmanlığını üstlendikleri Decovita’nın, 8-12 Mart 2017 tarihleri arasında CNR EXPO’da düzenlenen Unicera fuar standını tasarladı.

Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’a büyük ilgi!

ODE, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde bu yıl 38’si düzenlenen Dubai Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı’na katıldı. Yapı ve inşaat sektöründeki en önemli fuarlardan biri olan Dubai Big 5 Show’da ODE Yalıtım’ın standı ve ürünleri büyük ilgi gördü.

İttifak Holding iştiraklerine Müsiad Expo’da yoğun ilgi!

Müsiad EXPO’da görücüye çıkan ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ziyaret edilen 3. İstanbul standı yerli ve yabancı ziyaretçilerin akınına uğradı.

Büyükyalı, CNR Avrasya Boat Show’da tanıtılıyor!

İstanbul’un yeni “deniz semti” Büyükyalı, 27 Eylül-02 Ekim tarihleri arasında ilk kez Ataköy Marina’da düzenlenen “CNR Avrasya Boat Show 2016 Deniz Fuarı”ndaki standında, deniz tutkunlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ekol Stand Dekorasyon Reklam ve Mimarlık Hizmetleri Limited Şirketi, Satı Özcan tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Beyoğlu, Fetihtepe Mahallesi'nde kuruldu.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Franke, Unicera’da en dikkat çeken stant oldu!

Seçkin markaların en yeni tasarımları ve teknolojilerinin sergilendiği Unicera, bu yıl da çok sayıda yerli ve yabancı profesyonele ev sahipliği yaptı. Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen fuarın en dikkat çekici standlarından biri de Franke standı

MODEKO 2016, 27. İzmir Fuarı 24 Şubat'ta başlıyor!

Eski İzmir evleri ve tarihten kesitlerin canlandırılacağı aktivitelerin olacağı "Smyrna Sokağı"nın yeralacağı MODEKO'da stand açacak 300 firmanın ürünlerini görmek için 50 ülkeden sektör temsilcileri ve alıcılar Fuar İzmir'i ziyaret edecek.

TOG Bazar\'da stand Haberi

TOG Bazar\'da stand

Gayrimenkul sektöründe güven ve kalitenin temsilcisi Soyak, topluma katkı sağlamak vizyonuyla sosyal sorumluluk projelerine destek vermeye devam ediyor. 1961 yılından bu yana faaliyet gösterdiği alanlarda öncü yatırımlar gerçekleştiren Soyak, topluma fayda sağlama anlayışıyla çevre, eğitim, sağlık alanlarına yatırım yapıyor. Daha iyi nesillerin yetişmesine katkı sağlamak amacıyla birçok projeye imza atan Soyak, bu kez de 22 Mayıs Salı günü Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirilen TOG Bazar etkinliğine, yeni temeli atılan son projesi Soyak SOHO standı ile destek verdi. 


2000 kişinin üzerinde katılım sağlanan TOG Bazar etkinliğinde elde edilen gelir, Toplum Gönüllüsü Gençlerin Türkiye’nin dört bir yanında hayata geçirdikleri eğitim, sağlık, çevre, insan hakları, kadınların güçlendirilmesi vb. sosyal sorumluluk projelerine aktarılacak. 



Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü F. Fatma Çelenk organizasyonla ilgili; “Soyak olarak, topluma...