02 / 05 / 2024

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.



Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Standlara ait tamamlayıcı malzemelerin alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü bina,büro,tesis ve yapıların iç ve dış dekorasyonları ile ilgili tasarım,çizim,proje ve planlarını yapmak.   c.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. d.Her türlü reklamcılık işlerini yapmak,ışıklı ve ışıksız, reklam panoları, totem panoları, saç tabelaları, serigrafi, afiş, bez afiş, resim grafik, orijinal pantograf  yapmak, bu işleri gerçekleştirmek için her nevi mamul maddeler ve malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında alım satımı, ithali, ihracı, pazarlama ve ticaretini yapmak ve yaptırmak. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul ve nakil vasıtaları alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Amacına uygun işleri yurt içinde ve yurt dışında ikamet eden gerçek ve tüzel kişilerle müştereken yapabilir.



Geri Dön