19 / 05 / 2024

Smart Stand şirketi

Smart Stand şirketi

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Be Smart Emlak Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Demirli ve Evren Demirli ortaklığında kuruldu.

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Smart Group İnşaat Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Arslan tarafından kuruldu.

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Smart Şehircilik Mimarlık Planlama Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Katsıaryna Okur ve Mert Ali Özan ortaklığında kuruldu.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Smart Turizm Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A. Rafıg Al-Khafajı tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart Land Emlak Hizmetleri Limited Şirketi Şişli'de Arjen Pulat, Irına Dudyk ve Naushad Gattoo ortaklığında kuruldu.

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Smart 2evi Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ahmad Almasrı ve Wessam Saab ortaklığında kuruldu.

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Buılders Dekorasyon Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Benan Elhüseyni ve Sam Rashed Farah ortaklığında kuruldu.

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smart Bilimsel Ve Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de Volkan Keser tarafından kuruldu. 

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Group Otel Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli ile Haıtham A.A.S.E tarafından kuruldu.

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Smart İnşaat Grup Elektronik Ve Bilişim Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  100 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Mohsen Hosseını tarafından kuruldu.

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home Smart Gayrimenkul Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Kaya Piri tarafından kuruldu.

Smart Stand şirketi Haberi

Smart Stand şirketi

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Standlara ait tamamlayıcı malzemelerin alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü bina,büro,tesis ve yapıların iç ve dış dekorasyonları ile ilgili tasarım,çizim,proje ve planlarını yapmak.   c.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. d.Her türlü reklamcılık işlerini yapmak,ışıklı ve ışıksız, reklam panoları, totem panoları, saç tabelaları, serigrafi, afiş, bez afiş, resim grafik, orijinal pantograf  yapmak, bu işleri gerçekleştirmek için her nevi mamul maddeler...