27 / 04 / 2024

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.



Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi konusu:
1- Diğer teknik test ve analiz faaliyetleri (makine parça ve yapıların kusurlarını belirlemek için radyografik, manyetik ve ultrasonik testler, sanatsal çalışmaların doğruluğunun kanıtlanması, kaynakların radyolojik muayenesi ve diğerleri) Makine parça ve yapıların kusurlarını belirlemek için radyografik, manyetik ve ultrasonik testleri, sanatsal çalışmaların doğruluğunun kanıtlanması, kaynakların radyolojik muayenesi ve diğerleri ile ilgili test ve analiz faaliyetleri Kaynaklar ve bağlantıların radyografik testi 2-Başka yerde sınıflandırılmamış diğer mesleki, bilimsel ve teknik faaliyetler (çevre danışmanlığı, güvenlik danışmanlığı, matematikçiler, istatistikçiler, agronomlar vb. tarafından verilen danışmanlık hizmetleri, patent aracılığı vb.) Tarım (toprak) bilim (agronomi) danışmanlığı faaliyetleri Çevre danışmanlığı faaliyetleri İş güvenliği danışmanlık hizmetleri 3-İnşaatlarda kalıp içerisine beton dökülmesi işleri 4-İkamet amaçlı olmayan binaların inşaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, işyeri, mağaza, alışveriş merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. inşaatı) 5-İkamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı 6-Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.
 


Geri Dön