29 / 04 / 2024

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.



Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.


Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;1. Mühendislik hizmetleri vermek ve yapım işleri üstlenmek, 2. İşletme ve bakım hizmetleri ve işleri yapma görevini üstlenmek, 3. Alım, satım ve bilumum ticaret işleri yapma görevini üstlenmek, 4. Yenilenebilir enerji santrali yapmak ve işletmek,  5. Üretilen enerjiyi elektrik şebekesine satmak, 6. Sistemlerin kuruluş işlemleri, denemeleri ve başlatılmaları ile ilgili danışmanlık, yönetim, işlem yönetimi, süpervizyon ve teknik destek konularında her türlü hizmeti sunmak, bunların doğrudan organizasyonu, planlanması ve geliştirilmesi ve bu sistemleri kullanacak personelin bilgilendirilme ve eğitilmesi görevlerini üstlenmek, 7. Kamu harici mal ve endüstriyel, ticari veya finansal şirketlere yatırım yapma görevini üstlenmek, 8. Şirketin endüstriyel, ticari haklarını ve genel olarak fikri mülkiyet ile ilgili her türlü hakları yönetmek,   Şirket ayrıca, amaçları doğrultusunda zaruri veya yararlı gördüğü her türlü bankacılık, ticari, endüstriyel, gerçek ve şahsi mülkiyet işlemlerini gerçekleştirebilir, banka veya kişilerden gerek kendi için gerekse üçüncü şahıslar yararına teminat alabilir, başka şirket veya işletmelere yatırım yapabilir, bu şirketlerden hisse alabilir, şu kadarki bu işlemler bir kamu kuruluşuna dair olmasın ve hukukun emredici hükümleri doğrultusunda geçerli olsunlar. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.



Geri Dön