15 / 05 / 2024

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat adres

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat adres

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bko Yapı İnşaat Mühendislik Ve Hafriyat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Tüncel tarafından kuruldu.

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Biga Müşavirlik Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Alper Ağdaşan tarafından kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setay Proje Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Setenay Akça tarafından kuruldu. 

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Mesatek Danışmanlık Enerji Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile M. Yıldırım Kılıç tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi Kuruldu!

İstanbul Aden Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde  Özgür Kiliç ve Özlem Akyüz Can tarafından kuruldu.

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat adres Haberi

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat adres

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.


Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;1. Mühendislik hizmetleri vermek ve yapım işleri üstlenmek, 2. İşletme ve bakım hizmetleri ve işleri yapma görevini üstlenmek, 3. Alım, satım ve bilumum ticaret işleri yapma görevini üstlenmek, 4. Yenilenebilir enerji santrali yapmak ve işletmek,  5. Üretilen enerjiyi elektrik şebekesine satmak, 6. Sistemlerin kuruluş işlemleri, denemeleri ve başlatılmaları ile ilgili danışmanlık, yönetim, işlem yönetimi, süpervizyon ve teknik destek konularında her türlü hizmeti sunmak, bunların doğrudan organizasyonu, planlanması ve geliştirilmesi ve bu sistemleri kullanacak personelin bilgilendirilme ve eğitilmesi görevlerini üstlenmek, 7. Kamu harici mal ve endüstriyel, ticari veya finansal şirketlere yatırım yapma görevini...