15 / 05 / 2024

Embırıa Mühendislik nerede

Embırıa Mühendislik nerede

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırıus A Mühendislik Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Emanetoğlu tarafından kuruldu.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başa Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Ertuğrul Başa tarafından kuruldu.

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çalışır Group Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Çalışır tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

O2 Sürdürülebilir Mühendislik Anonim Şirketi Ataşehir'de Okan Özgür ve Okan Korucu ortaklığında kuruldu.

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi açıldı!

Sanem Mimarlık Mühendislik İnşaat Dekorasyon Ve Ticaret Anonim Şirketi Yakacık Şubesi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Nurselin Çayır tarafından açıldı. 

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Orman Ürünleri Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecem Özyazı tarafından kuruldu.

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırımlar Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özçelik tarafından kuruldu.

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Berkar Mühendislik İnşaat Ve Endüstriyel Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Karçın tarafından açıldı.

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şems Endüstriyel Ürünleri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Hossein Abbasi, Karım Jazaeri Shooshtarş ve Mohammadtaghş Noorian tarafından kuruldu.

Embırıa Mühendislik nerede Haberi

Embırıa Mühendislik nerede

Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi Embırıa Ce Sa tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.


Embırıa Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;1. Mühendislik hizmetleri vermek ve yapım işleri üstlenmek, 2. İşletme ve bakım hizmetleri ve işleri yapma görevini üstlenmek, 3. Alım, satım ve bilumum ticaret işleri yapma görevini üstlenmek, 4. Yenilenebilir enerji santrali yapmak ve işletmek,  5. Üretilen enerjiyi elektrik şebekesine satmak, 6. Sistemlerin kuruluş işlemleri, denemeleri ve başlatılmaları ile ilgili danışmanlık, yönetim, işlem yönetimi, süpervizyon ve teknik destek konularında her türlü hizmeti sunmak, bunların doğrudan organizasyonu, planlanması ve geliştirilmesi ve bu sistemleri kullanacak personelin bilgilendirilme ve eğitilmesi görevlerini üstlenmek, 7. Kamu harici mal ve endüstriyel, ticari veya finansal şirketlere yatırım yapma görevini...