20 / 05 / 2024

Smart Stand adresi

Smart Stand adresi

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti!

JLL Dünya Başkanı Arthur de Haast, MIPIM’deki Büyükyalı standını ziyaret etti. Arthur de Haast, Büyükyalı İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık’tan, projenin “iyi yaşam” konsepti ve “yeni şehircilik” yaklaşımı konusunda bilgi aldı.

Smart City'de tapular tamam!

Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına 2015 Şubat ayında başlanan Smart City Residence projesinin tapuları çıktı.

Premier Kampüs Ofis, doğru yatırımın adresi!

Geleceğin binalarını inşa eden FerYapı, şimdi de kampüs ofis kavramının Türkiye’deki ilk örneğini, doğru yatırımın adresi Kağıthane’de hayata geçiriyor. Proje karlı bir yatırım fırsatı sunuyor.

Bayburt standı Emıtt Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

28-31 Ocak tarihleri arasında açık bulunan EMİTT fuarının ilk üç günün sonunda yıldızı parlayan il Bayburt Standı oldu. Fuarın üçüncü gününde ziyarete açılan stantlarda Bayburt rüzgarı esti.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Aydos Country ulaşım adresi!

Aydos Country ulaşım adresi bilgilerine göre proje İstanbul Sancaktepe Veysel Karani Mahallesi'nde bulunuyor. Projede konutların alanları 68 ile 206 metrekare arasında değişiyor.

Maltepe Sahilada ulaşım adresi!

Maltepe Sahilada ulaşım adresi kapsamında proje İstanbul Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde bulunuyor. 290 adet daireden oluşan proje 25 katlı 2 blok halinde hayata geçiriliyor.

Yakacık Hill Kartal adresi!

Almalar, İskurt ve Nergo iş ortaklığı imzasıyla yükselen proje toplam 5 bin 800 metrekare arsa alanına yayılıyor. Yakacık Hill Kartal adresi detayları haberimizde yer alıyor.

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi açıldı!

Erginoğlu Çalışlar Mimarlık İnşaat Ticaret ve Turizm Limited Şirketi Smart Apartmanı İstanbul Şubesi, İsmail Kerem Erginoğlu Şube Müdürlüğünde 2 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

Ümraniye Smart City'de 1 oda 1 salonlar 400 bin TL'ye!

Şua İnşaat’ın sahiplerin kurduğu SİYAPI tarafından inşa edilen Finans Merkezinin en lüks konut Projesi Smart City’nin teslimine 1 sene kaldı.

Karaköy, Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday!

Keller Williams, özellikle son yıllarda popülaritesi gün geçtikçe artan Karaköy gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı. Yerli ve yabancı yatırımcının yoğun ilgi gösterdiği bölge kısa süre içinde Avrupa Yakası’nın yeni turizm adresi olmaya aday.

Smart City Ümraniye'de 400 bin TL'ye 1+1!

SMART CITY Residence projesi güçlü portvöyü ve tecrübeleriyle sektörün öncüleri arasında yer alan Şua İnşaat ve Siyapı’nın işbirliğiyle; yaklaşık 5 dönüm arsa üzerine yapımına başlandı.

Smart Stand adresi Haberi

Smart Stand adresi

Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Aydın tarafından 20 bin TL sermaye ile 21 Haziran'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu. 


Smart Stand Tasarım Uygulama ve Reklam Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında fuar, sergi, gösteri ve benzeri tanıtım ve teşhir mahallerinin standlarını yapmak. Standlara ait tamamlayıcı malzemelerin alımı,satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. b.Her türlü bina,büro,tesis ve yapıların iç ve dış dekorasyonları ile ilgili tasarım,çizim,proje ve planlarını yapmak.   c.Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. d.Her türlü reklamcılık işlerini yapmak,ışıklı ve ışıksız, reklam panoları, totem panoları, saç tabelaları, serigrafi, afiş, bez afiş, resim grafik, orijinal pantograf  yapmak, bu işleri gerçekleştirmek için her nevi mamul maddeler...