18 / 05 / 2024

Soyak indirim

Soyak indirim

Avea; Türk gayrimenkul sektöründe büyük projelere imzasını atan Soyak’la gerçekleştirdiği marka işbirliğiyle, Avealıları indirimli fiyatlarla ev sahibi yapıyor. Soyak Avea işbirliği ile 1+1 konutlarda 5 bin 575 lira indirim uyguluyor...

Soyak Konforia Bahçeşehir'de hediye indirim çeki!

Soyak Konforia Bahçeşehir'de hediye indirim çeki fırsatı sunuluyor. Soyak Konforia Bahçeşehir projesinde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor...

Soyak Konforia'da 312 bin TL'ye 2+1! Peşinde yüzde 10 indirim!

İstanbul’un mega-yeşil projesi Soyak Konforia, İstanbul’un yeni merkezinde yükseliyor. Soyak Konforia’da 2+1 daireler 312 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bahçeşehir Soyak Konforia'da indirim avantajı!

İstanbul’un yeni merkezi Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde 5.000 konut yer alıyor. Projedeki konutların satışında peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Soyak Konforia Evleri'nde yüzde 10 indirim avantajı!

Soyak Konforia Evleri'nde yüzde 10 indirim avantajı sunuluyor. Soyak Konforia Evleri'nde konut fiyatları 222 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim fırsatı!

5 bin konutluk Soyak Konforia'da bu haftaya özel yüzde 10 indirim yapılıyor, isteyenler haftaya özel olarak peşin ve banka kredili alımlarda sıfır faizli Soyak Finansmanı'nı da kullanabiliyor.

Soyak Konforia Evleri'nde yüzde 10 indirim! 211 bin 500 TL'ye!

Soyak Konforia Evleri'nde bu haftaya özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. İstanbul Bahçeşehir'de yükselen Soyak Konforia projesinde fiyatlar 211 bin 500 TL'den başlangıç gösteriliyor...

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası!

Bahçeşehir Soyak Konforia Sevgililer Günü kampanyası kapsamında indirim fırsatları sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı proje 40 blok halinde hayata geçiriliyor.

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı!

Soyak Konforia kampanyalı ödeme planı kapsamında Sevgililer Günü'ne özel olarak indirim uygulanıyor. Soyak Yapı tarafından inşa edilen proje 5 bin konuttan oluşuyor.

1996 yılında Soyak Gökyüzü Konutları satışa sunulmuş!

1996 yılında Soyak İnşaat tarafından Altunizade'de, 3 blok halinde inşasına başlanan Soyak Gökyüzü Konutları satışa sunulmuş. Peşin ödemede yüzde 20 indirim avantajıyla satılan sitede iki konut seçeneği bulunuyormuş.

Soyak Evostar Halkalı iletişim!

Soyak Evostar'da stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire alternatifleri yer alıyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Soyak Evostar Halkalı iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Soyak Evostar 213 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Soyak Evostar 213 bin TL'den başlayan fiyatlar ile İstanbul Halkalı'da yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve bahçe dubleksi şeklinde daire tiplerinden meydana gelen projede peşin ödemede yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Soyak Evostar'da tamamı peşine yüzde 10 indirim!

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan Halkalı Soyak Evostar projesinde satılık daire fiyatları 213 bin lira ile 449 bin 500 lira arasında farklılık gösteriyor...

Soyak Evostar'da 0 faiz avantajı!

Soyak Evostar projesi kapsamında firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendirme imkanı yer alıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanan proje İstanbul Avrupa yakası Halkalı Atakent'te konumlanıyor.

Soyak indirim Haberi

Soyak indirim

Türkiye'nin en yenilikçi operatörü olarak sunduğu avantajları, tarifeleriyle sınırlı tutmayan ve hayatın her alanına taşıyan Avea; Türk gayrimenkul sektöründe büyük projelere imzasını atan Soyak’la gerçekleştirdiği marka işbirliğiyle, Avealıları indirimli fiyatlarla ev sahibi yapıyor


Avea ve Türk Telekom müşterileri; 30 Eylül 2013 tarihine kadar geçerli olacak Soyak Kampanyası ile 13.755 TL’ye varan indirimlerden yararlanarak ev sahibi olabilecekler.


“Avea Her Yerde Kazandırır” platformu kapsamında yapılan bu işbirliğiyle Avea ve Türk Telekom müşterileri, Soyak’ın İstanbul Halkalı’da inşa ettiği Soyak Evostar ve İzmir’deki projeleri Soyak Siesta ve Soyak Mavişehir Optimus evlerinden satın almak istediklerinde büyük indirim avantajlarından yararlanacaklar.  


Avea ve Türk Telekom müşterileri İstanbul’daki Soyak Evostar projesinden daire sahibi olmak isterlerse 1+1 dairelerde 5.575-5.615 TL ve 2+1 dairelerde ise 6.954-10.745 TL indirimden kazanacaklar.


İzmir’deki Soyak Siesta...