28 / 04 / 2024

soyak karbon ayak izleri

soyak karbon ayak izleri

Soyak’ın Yeşil Yakalı Çalışanları bu değişimle, karbon ayak izinde 90 tonluk yani yüzde 18’lik bir düşüş sağlayarak, sürdürülebilir bir dünya için örnek bir davranış sergilediler.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Kentsel dönüşümde “ekolojik modeli” hayata geçiriliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüme alternatif yeni bir model getiriyor.Ekolojik Yerleşim Birimleri modeline göre kentsel dönüşüme giren alanlarda tasarrufun arttırılması, karbon ayak izinin azaltılması planlanıyor.

Soyak’lı Yeşil Yakalı Çalışanlar ilk yıllarını tamamladı!

Soyak’ın Yeşil Yakalı Çalışanları bu değişimle, karbon ayak izinde 90 tonluk yani yüzde 18’lik bir düşüş sağlayarak, sürdürülebilir bir dünya için örnek bir davranış sergilediler.

Eryap’ın Wooler taş yünü prestijli konut projelerinin tercihi oluyor!

Yapı sektörünün öncü şirketi Eryap’ın uzmanlığının yüksek teknolojiyle birleşmesinden doğan Wooler taş yünü, her aşamada karbon ayak izini azaltmaya yönelik çevresel bakış açısı ile üretiliyor.

Kaleseramik Verimlilik Ödülü aldı!

Kaleseramik, seramik sağlık gereçleri üretiminde karbon ayak izini ve ithal hammadde kullanımını azaltan ‘Yeni Nesil Çamur Formulasyonlarının Hazırlanması’ projesi ile ‘2015 Verimlilik Proje Ödülleri’nde üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı.

AND projesinde karbon ayak izi sıfırlandı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

Anadolu Gayrimenkul karbon ayak izini sıfırladı!

Anadolu Gayrimenkul, ilk ofis projesi olan AND şantiyesinde düzenlediği zirvede, sektörün profesyonellerini bir araya getirdi. AND 2015 Zirvesi adı verilen etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

AND 2015 Zirvesi düzenlendi!

Anadolu Gayrimenkul, sektörünün profesyonellerini bir araya getirdiği “ AND 2015 Zirvesi ”ni 08 Ocak Perşembe düzenledi. Etkinlikte tüketilen yeşil enerji hesaplanarak, karbon ayak izi sıfırlandı.

Tepebaşı Belediyesi'ne Sağlıklı Yapı ve Şehircilik ödülü!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Sağlıklı Yapılar ve Şehircilik dalında “Düşük Karbon Ayak İzi İçin Enerji Etkin Bina” çalışması ile ödüle layık görüldü...

Soyak Holding 500 fidan bağışında bulundu!

Soyak Holding şirketleri çalışanları, Enerji Tasarrufu Haftasında karbon ayak izlerini ölçümledi. Soyak da, bu miktardaki karbon ayak izini sıfırlamak amacıyla Çeşme Udırı'da dikilmek üzere Ege Orman Vakfına 500 fidan bağışladı.

Soyak Holding şirketleri çalışanlarının karbon ayak izleri sıfırlanıyor!

Soyak Holding, Çeşme Ildırı’da dikilmek üzere Ege Orman Vakfı’na 500 ağaç bağışta bulundu. En az karbon ayak izi olan 3 çalışana da limon ağacı armağan edildi...

Polisan Karbon Ayak İzi ile iklim değişikliğine dikkat çekiyor!

Türkiye’de kimya sektörünün önde gelen şirketlerinden olan Polisan Holding, bünyesinde bulunan şirketler ile iklim değişikliğine karşı duyarlılığını göstermek için Karbon Ayak İzi ile iklim değişikliğine dikkat çekiyor...

Polisan karbon ayak izi hesaplama ve raporlama çalışmaları yapıyor!

Polisan Holding, iklim değişikliğine karşı duyarlılığını göstermek ve kurumsal bazda sorumluluğunu yerine getirmek amacıyla karbon ayak izi hesaplama ve raporlama çalışmaları yapıyor...

soyak karbon ayak izleri Haberi

soyak karbon ayak izleri

Kurum kültürünü ‘Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı’ üzerine inşa eden Soyak’ın; bu çatı altında hayata geçirdiği projelerinden biri olan ‘Yeşil Yakalı Çalışanlar’ gönüllülük projesinin ilk yılı tamamlandı. Soyak Holding CEO’su Dr.M. Emre Çamlıbel’in de katıldığı etkinlikte; en çevreci Yeşil Yakalı Çalışanlara sertifika verildi.


Geçtiğimiz yıl, hayata geçirdiği sürdürülebilirlik farkındalık projelerine bir yenisini daha ekleyen Soyak; çalışanlar nezdinde ‘Yeşil Yakalı Çalışanlar’ adıyla bir gönüllülük programı başlattı. Programın amacı; çalışanların hem günlük hem de iş yaşamında bazı taahhütleri yerine getirmelerine ve karbon ayak izlerini azaltmaya teşvik etmek. Çalışanlar Yeşil Yakalı ünvanını kazanbilmek için öncelikle bir iyi niyet bildirgesi imzaladılar ve aynı zamanda karbon ayak izlerinin ölçülmesi için de onay verdiler. Bir yıl boyunca bazı sorumlulukların yerine getirilmesini taahhüt eden iyi niyet bildirgesinin yaklaşık 100...