07 / 05 / 2024

Soyak Soho yaşam başlıyor

Soyak Soho yaşam başlıyor

İSTANBUL'un en merkezi yeri Zincirlikuyu'da yer alan ve inşasına 2012 yılında başlanan Soyak Soho'da şubat ayından itibaren yaşam başlıyor. 2012'de Yeşil Bina kategorisinde birinciliğe layık görüldü...

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı!

Soyak Siesta Oxygen Karşıyaka'da yaşam başladı. İzmir'de yer alan Soyak Siesta Oxygen projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 298 bin liradan başlıyor. Projede 30 aya kadar taksitte sıfır faiz uygulanıyor...

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Soyak Soho ofis ve rezidans yaşamına yön veriyor!

LEED Gold Sertifikası ve Sign of the City Awards'ta Türkiye'nin en iyi rezidansı ödülünün sahibi olan karma butik proje Soyak Soho'da; modern ofis ve rezidans yaşamı devam ediyor.

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak Soho projesi LEED Gold Sertifikası aldı!

Soyak tarafından karma butik rezidans projesi olarak hayata geçirilen Soyak Soho projesi, çevre ve doğal yaşamı koruyan, enerji ve su tasarrufu sağlayan tasarımıyla LEED Gold Sertifikası aldı.

Soyak, sürdürülebilir yaşamı çocuklara da öğretiyor!

Soyak'ın ilkokulları hedefleyen ve sürdürülebilir yaşamı öğreten 'Akıllı Yıldızlar' Enerji Tasarrufu Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projesi'nin web sitesinin ardından Akıllı Yıldızlar Şehri oyunu da erişime açıldı.

Soyak Soho'da teslimler başladı!

Mimarı Mutlu Çilingiroğlu'nun tarif ettiği gibi kunt, güçlü ve kimlikli bir mimari yapı olan LEED Gold Sertifika adayı Soyak Soho'da yaşam, Mart ayı itibarıyla başladı. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Zincirlikuyu Soho'da yaşam başlıyor!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yaşam kültürüne hitap eden toplam 77 daireden oluşuyor.

Soyak Soho projesinde teslimler gerçekleşiyor!

'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho sağlıklı ve sosyal yaşam kültürüne hitap eden toplam 77 daireden oluşuyor...

Zincirlikuyu Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Soyak'ın Zincirlikuyu'da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho sakinlerine kavuşuyor. Soyak Soho'da teslim edilen dairelerin yanı sıra satışlar da halen devam ediyor.

Soyak Soho'da yaşam başlıyor!

Emlak Oscar'ı olarak nitelendirilen 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina Kategorisi'nde birinciliğe layık görülen Soyak Soho toplam 77 daireden oluşuyor. Soyak Soho'da yaşam başlıyor...

Soyak Soho’da daireler sahiplerine teslim ediliyor!

Soyak’ın İstanbul’un en merkezi noktası Zincirlikuyu ’da yer alan rezidans projesi ve LEED Gold sertifikası adayı Soyak Soho sakinlerine kavuşuyor. Soyak Soho’ da yaşam başlıyor.

Soyak Soho Esentepe Evleri! 438 bin Euro'ya!

Soyak Soho Esentepe Evleri projesinde yaşam bu ay içerisinde başlıyor. Soyak Soho Esentepe Evleri'nde fiyatlar 438 bin Euro ile 2 milyon 588 Euro arasında değişiyor...

Soyak Soho yaşam başlıyor Haberi

Soyak Soho yaşam başlıyor

İSTANBUL'un en merkezi yeri Zincirlikuyu'da yer alan ve inşasına 2012 yılında başlanan Soyak Soho'da şubat ayından itibaren yaşam başlıyor. Uluslararası derecelendirme sistemi LEED Gold (Leadership in Energy and Environmental DesignEnerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) sertifikası almaya aday olan Soyak Soho, 2013 yılının ilk aylarında da 'Türkiye'nin En Başarılı Emlak Yatırımları 2012'de Yeşil Bina kategorisinde birinciliğe layık görüldü. Kentli insanın gereksinimlerine yanıt veren Soyak Soho'nun inşa ve tasarım aşamaları sırasında çevreyi ve doğal yaşamı korumak, enerji ve su tasarrufu sağlamak için pek çok uygulamaya yer verildi. 


Örneğin bina arazisinde, inşaat esnasında ve sonrasında doğal yaşamın korunmasına azami ölçüde dikkat edildi. Bitkilendirme çalışmaları esnasında, İstanbul'un yerel iklimine uyumlu bitkiler seçilerek, su tüketiminin ve kimyasal gübre kullanımının en aza indirgenmesi hedeflendi. Bina...