28 / 04 / 2024

soyak yeşil kredi

soyak yeşil kredi

Türkiye gayrimenkul sektöründe yeniliklerin öncüsü Soyak, Yapı Kredi işbirliğiyle yine bir ilke imza atarak Türkiye’nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ uygulamasını başlatıyor

Garanti BBVA’dan, sürdürülebilir binalar için özel yeşil ticari kredi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlar için yeşil ticari kredi ürününü çıkardı.

Emlak sektöründe yeşil ışık yandı!

Mart'ta hareketlenen konut satışları, emlak piyasasında yeşil ışık oldu. Uzmanlar, gerçekleşen ivmelenmede konut kredilerinin payını vurgularken, gözler kredi rakamlarına döndü.

VakıfBank’tan 'Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası!

Türkiye’nin ilk karbon negatif bankası olan VakıfBank, sürdürülebilir bankacılık çalışmalarını sürdürüyor .Fransız Kalkınma Ajansı (AFD) ile yakın zamanda 200 milyon Euro’luk  'Yeşil Konut Kredi’ anlaşmasına imza atan VakıfBank, bu kapsamda ‘Yeşil Konut Kredisi’ kampanyası başlatıyor.

Yeşil GYO'nun yarım kalan projeleri için sözleşme imzalandı!

Yeşil GYO'nun kredi borclarının tasfiyesi, protokol kapsamında belirlenen hususların yerine getirilmesi kaydıyla olusturulucak olan ilave finansman ile İnnovia 4, İnnovia Arifiye ve Elexia Tuzla projelerinin tamamlanması için mutabakat saglandı. 

Fransız Kalkınma Ajansı'ndan VakıfBank’a 'Yeşil Konut Projesi' için 200 milyon avro kredi!

VakıfBank ve Fransız Kalkınma Ajansı (AFD), "Yeşil Konut Projesi" kapsamında 200 milyon avro tutarında yeni bir anlaşma imzaladı. 

Soyak Konforia'ya LEED Silver yeşil bina sertifikası!

Türkiye'nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı'nın, İstanbul Kuzey Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Soyak Konforia Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almayı kazandı.   

Soyak Siesta Oxygen’e LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası!

Türkiye’nin en çok yeşil konut üreten firması Soyak Yapı’nın, İzmir Karşıyaka’da hayata geçirdiği Soyak Siesta Oxygen Projesi, LEED Silver Yeşil Bina Sertifikası almaya hak kazandı.

Yeşil GYO kredi derecelendirme iptal bildirimi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından kredi derecelendirme sözleşmesi iptali hakkında bildiri Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda paylaşıldı.

Soyak Konforia: İlk mega-yeşil proje!

Yeşil binalar konusunda yatırımlarına hız veren Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de yer alan Soyak Konforia ile İstanbul'un ilk mega-yeşil projesine imza atıyor.

Yeşil GYO, Saha Kurumsal Yönetim ile anlaştı!

Yeşil GYO kurumsal yönetim derecelendirme notunun yenilenmesi konusunda, Saha Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. ile "Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Derecelendirilmesi Sözleşmesi" akdedilmesine karar verildi.

Yeşil GYO kredi derecelendirme raporunu güncelledi!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A-(Trk) / Pozitif' olarak ve Kısa Vadeli Ulusal Notu 'nu 'A-1 (Trk) / Stabil' olarak teyit edildi.

Soyak 5 bin konutluk yeşil projeye imza attı!

Soyak, Kuzey Bahçeşehir'de 5 bin konutluk yeni bir projeye başlıyor. En büyük yeşil bina projelerinden olacak Konforia İstanbul'da satış başladı.

Soyak yeşil bina markalı konutlarını Ortadoğu pazarına açtı!

LEED NC Gold Sertifikalı Soyak Soho, LEED NC Silver Sertifikalı Soyak Siesta ve Soyak Park Aparts projelerinin de tanıtımını yapan Soyak; Türkiye’de en çok yeşil bina geliştiren gayrimenkul markası olarak Ortadoğu pazarına açıldı.

soyak yeşil kredi Haberi

soyak yeşil kredi

İzmir’in ilk yeşil sitesi LEED GOLD adayı Soyak Mavişehir Optimus’tan  ev sahibi olmak isteyenler, Yapı Kredi’nin sunduğu ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ sayesinde hem yüzde 0,71’den başlayan faiz oranı, hem de yüzde 5 indirim fırsatıyla ev sahibi oluyor. 


Gayrimenkul, enerji, çimento ve döküm sektörlerinde öncü projelere imza atan Soyak, Yapı Kredi işbirliği ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirdi ve Türkiye’nin ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ dönemini başlattı. Yapı Kredi’den alınabilecek ‘Avantajlı Yeşil Konut Kredisi’ sayesinde Soyak Mavişehir Optimus’tan ev almak isteyenler avantajlı faiz oranıyla ev alma şansına sahip olacak. Bu avantajın yanı sıra, Yapı Kredi tarafından yeşil konut kredisi kullanan tüm tüketiciler adına, çevre koruma ve bu konudaki farkındalığı artırma adına ağaç dikimi de gerçekleştirilecek. Soyak-Yapı Kredi işbirliği fırsatından yararlanarak yeşil evlere...