04 / 10 / 2024

Soyyiğit Yapı Sanayi adres

Soyyiğit Yapı Sanayi adres

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgeler Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Timur Babayiğit tarafından kuruldu.

Yarbay Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarbay Metal Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Yiğit ve Bayram Ceşen ortaklığında kuruldu. 

Dms Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dms Gayrimenkul Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Rıdvan Yiğit tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akyiğit Yapı Mekanik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Volkan Harman tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerka Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Tuncer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı' nda kuruldu.

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Müteahhitlik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Raşit Çakır tarafından 1 milyon TL sermaye ile 30 Aralık'ta Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Feyzullah Caddesi, Sülün Sokak'ta kuruldu.

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Çit ve Çelik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ekrem Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Pendik, Esenler Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Baybil Hafriyat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baybil Hafriyat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Rıza Bayram, Kadir Bilgiseven tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Avcılar, Parseller'de kuruldu.

Yeditepe Müşavirlik Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Müşavirlik Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Limited Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 1 milyon TL sermaye ile İstanbul Beylikdüzü'nde Murat Özbek ve Mütahit Mutlu tarafından kuruldu.

Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Faysal Geylani tarafından İstanbul Beylikdüzü Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnkon Taahhüt Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 11 Ağustos 2014 tarihinde 500 bin TL sermaye ile İstanbul Pendik'te kuruldu. Şirketin ortakları A. Salih Baltacı ve Özgür Taner Özkan...

Soyyiğit Yapı Sanayi adres Haberi

Soyyiğit Yapı Sanayi adres

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...