30 / 04 / 2024

sözleşmeli konut kapıcısı sayısı

sözleşmeli konut kapıcısı sayısı

Konutlarda görev yapan kapıcılar meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konut kapıcıları ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! Sözleşmeli er başvuruları başladı

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda sözleşmeli er başvuruları başladığı duyuruldu. Yapılacak olan başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden de gerçekleştirilebilecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gençlere müjde 11 bin 455 personel alacak! Sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman?

Gençlik ve Spor Bakanlığı 11 bin 455 kişiye iş kapısı açıyor. Bakanlık bu sene alınacak yeni personeller için duyuru yaptı. Peki, 11 bin 455 sözleşmeli personel alımı başvurusu ne zaman başlıyor?

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı yapıyor! Bu fırsat bir daha gelmez!

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 282 sözleşmeli personel istihdam edecek. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi çok sayıda sözleşmeli personel alımı ilanını açıkladı. İşte o ilanın detayları…

Bursa Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeli alıyor! Son başvuru 23 Şubat 2023!

Bursa Teknik Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Destek Personeli alım ilanını duyurdu. Buna göre destek personelleri alınacak. İlanlara son başvuru tarihi 23 Şubat 2023 olarak belirlendi.

İstanbul Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli alınacak! İşte şartlar

İstanbul Üniversitesi, sözleşmeli bilişim personeli alım ilanını açıkladı. Üniversite, alımların 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. İşte tüm detaylar...

Başvuru herkese açık! Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın!

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü sözleşmeli personel alımı yapacak! Bu ilanları kaçırmayın! Cerrahpaşa Rektörlüğü toplamda 109 Sözleşmeli Personel istihdam edecek.

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Bu ilanları kaçırmayın!

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bu ilanları kaçırmayın!

KPSS’den 70 alanlar kaçırmayın! Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alıyor! İşte kadro dağılımı…

KPSS’den 70 alanların kaçıramayacağı bir iş ilanı duyurusu geldi. Trabzon Üniversitesi 4/B Sözleşmeli Personel alacağını duyurdu. Peki hangi alanlarda alım yapılacak? İşte detaylar…

Yazılı ve sözlü sınav yok! Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! Son başvuru tarihi 17 Şubat 2023!

Kastamonu Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 17 Şubat 2023 olarak belirlendi.

Kanun teklifi Meclis’ten geçti! Sözleşmeli akademik personele kadro geldi!

Sözleşmeli akademik personele kadro verilmesini ve MİT bünyesinde Milli İstihbarat Akademisi kurulmasını düzenleyen teklif TBMM Genel Kurul’dan geçti. Ayrıca bazı üniversitelerin isimleri de değiştirildi.

İş arayanlar dikkat! Çok sayıda sözleşmeli personel istihdam edilecek! Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023!

İş arayanlar bu habere dikkat! Çok sayıda sözleşmeli personel istihdam ilanı askıya çıktı. Son başvuru tarihi 15 Şubat 2023 olarak belirlendi.

OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını sakın kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı ve şartlar...

OGM 2023 sözleşmeli personel alımı ile ilgili tüm detaylar açıklandı. OGM 1.128 sözleşmeli memur alımını sakın kaçırmayın! Hemen başvurun! İşte başvuru ekranı ve şartlar...

sözleşmeli konut kapıcısı sayısı Haberi

sözleşmeli konut kapıcısı sayısı


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutlarda görev yapan kapıcılara ilişkin soru önergesi hazırladı.

Konut kapıcıları ile ilgili olarak 3 sorusuna yanıt arayan Gürer, sorularını Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu'na iletti.

Gürer ilk olarak "Ülke genelinde konutlarda görev alan kapıcı sayısı kaçtır?" diye sordu.

"İş sözleşmesi yaparak çalışan kapıcı sayısı kaçtır?" diye de soran Gürer son olarak "2016 ve 2017 yılında işten çıkarılan kapıcı sayısı kaçtır?" sorusunun da yanıtlandırılmasını talep etti.