15 / 05 / 2024

Sözüer Gayrimenkul nerede

Sözüer Gayrimenkul nerede

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

Konutta orantısız artan fiyatlar geri çekiliyor! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek!  

Konut fiyatları geçtiğimiz 4 yılın ardından ilk kez, enflasyon altında kaldığını belirten Gayrimenkul PR, konutta orantısız artan fiyatların geri çekilmeye başladığını aktardı.

Çin, gayrimenkul sektöründe borç temerrütlerinin artmasını engelleme sözü verdi!

Çin, borç krizindeki gayrimenkul şirketi geliştiricilerinin borç temerrütlerinin artmasını önleme sözü verdi. Çin'in "Müteahhitlerin temerrüde düşmelerini güçlü bir şekilde engelleyeceğini" söyledi.

Philips Airfryer XXL HD9650/90 Avance Collection 7.3 lt Yağsız Fritöz kaç TL! Teknik özellikler neler?

Philips Airfryer XXL 7.3 lt Yağsız Fritöz geniş iç haznesi sayesinde minimum yağ ekleyerek çeşitli yemeklerin kısa sürede yapılmasını sağlar. Peki cihazın diğer özellikleri neler?

Karaca Multifry Single Pan Yağsız Fritöz ne kadar, en uygun nerede? 23 Mart 2023 fiyat listesi...

Karaca Multifry Single Pan, çok az yağla ya da yağsız; sağlıklı, lezzetli, pratik ve düşük kalorili yemekler yapmanızı sağlar. Patatesten tavuğa, balıktan ete, kestaneden keke kadar birçok yiyeceği kolayca pişirir. Peki, Karaca Multifry, kaç litre? İşte detaylar...

Tefal Yağsız Fritöz Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri neler 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal Yağsız Fritöz Airfyer; 3 farklı pişirme programı sayesinde minumum yağ kullanarak maksimum lezzet ortaya koyuyor. Peki bu pişirme programları ne işe yarıyor?

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Premıer Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Premıer Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Saffraz Latıf tarafından kuruldu.

Evergrande krizi diğer gayrimenkul şirketlerini de etkiliyor!

Toplam 300 milyar doları aşkın borcu olan ve likidite sıkıntısıyla karşılaşan Çinli gayrimenkul devi Evergrande Group, diğer gayrimenkul şirketlerine de kaybettirdi

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözüer Dalgıçlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Sözüer tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesinden vazgeçilmesi söz konusu değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul Projesi'nden herhangi bir vazgeçilmenin söz konusu olmadığına vurgu yaparak, "Şu anda yapılması gereken planlama süreci, yine ÇED süreci ilerletiliyor. Bu çerçevede süreç yürüyor. Herhangi bir aksama, problem yok" diye konuştu.

Çanakkale, gayrimenkulde adından söz ettiriyor!

1915 Çanakkale Köprüsü'yle adından söz ettiren Çanakkale son zamanlarda gayrimenkul yatırımlarında da en çok ilgi çeken iller arasında yer aldı...

Kızılay Gayrimenkul, Doruk Ilgaz Turizm’e talip oldu!

10 Mayıs 2019’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurulan Kızılay Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Anonim Şirketi, Doruk Ilgaz Turizm’i satın almak için harekete geçti.

Sözüer Gayrimenkul nerede Haberi

Sözüer Gayrimenkul nerede

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Murat Sözüer tarafından kuruldu. 

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethaneinşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Sözüer Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Cad.No:23/1/4...