20 / 05 / 2024

sp rekor açıklaması

sp rekor açıklaması

New York borsası, temmuz ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı siparişleri ve tüketici güven endeksinin rekor düzeyde artmasının ardından günü yükselişle tamamlarken, Standard & Poor's 500 Endeksi, tarihinde ilk defa 2,000 puanın üstünde kapandı.

Gümüş yatırımcıları aman dikkat! Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması!

Gümüş yatırımcıları aman dikkat... Tahminleri tek tek tutan İslam Memiş'ten gümüş için resmen yeni rekor açıklaması geldi... Hemen bu açıklamaya bakın...

Ticaret Bakanı Bolat'tan tarihi rekor açıklaması: Günlük ihracat 2 milyar 121 milyon dolar oldu!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat günlük ihracatta tarihi rekor kırıldığını söyleyerek, 23 Haziran'daki ihracat rakamının  2 milyar 121 milyon dolar seviyesinde gerçekleştiğini açıkladı. 

İslam Memiş'ten buz kestiren dolar açıklaması: Sürekli dolar diyorlar ya yanlış!

Dolar kuru rekor seviyeleri görürken, bu sene en çok kazandıran yatırımın dolar olacağını düşüneneler için İslam Memiş'ten ''sürekli dolar diyorlar ya yanlış'' açıklaması geldi.

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Altını bilen adam İslam Memiş net tarihi açıkladı! 

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta yeni rekorlara imza attı. Gram altın rekor üstüne rekor kırarken Altını bilen adam İslam Memiş'ten gram altın için yeni rekor açıklaması geldi. Net tarih belli oldu...

Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi! Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti

Altın fiyatları perşembe günü rekor kırarken dün ABD büyüme rakamlarının açıklanmasının ardından düşüşe geçti. Yatırımcılar tam duvara tosladım derken işin rengi değişti! Kan kaybeden altın için yeni zirve açıklaması geldi!

Altın fiyatları o tarihte rekor kıracak! Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın fiyatları son zamanlarda hızlı bir şekilde yükselmeye başladı ve gram altın 1100 lirayı geçti. Altın fiyatları için analistlerden rekor açıklaması geldi. Yastık altındaki altınlarınız kabardıkça kabaracak! Hemen bu rakama bakın!

Altın için tarihi rekor açıklaması şimdi geldi! Uzman isim rakamı bir çırpıda söyledi

Altın fiyatlarının ne kadar olacağına yönelik açıklama uzman isimden geldi. Tarihi rekor açıklaması yapan uzman bir çırpıda rakamı açıkladı.

Jeffret Lacker'den kritik faiz açıklaması!

Richmond Fed Başkanı Jeffret Lacker, kritik faiz açıklamasında bulundu. Lacker, “Faiz artırımı daha sonra olacağına daha erken olsun” dedi.

Akmerkez GYO'dan dava açıklaması!

Akmerkez GYO Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akmerkez GYO dava açıklaması yaptı.

Zeytinburnu Belediyesi'nden TOKİ açıklaması!

Zeytinburnu Belediyesi TOKİ ile yapılacak protokolle ilgili açıklama yaptı. İşte belediyeden yapılan TOKİ açıklaması...

Servet GYO'dan özel durum açıklaması!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO özel durum açıklamasını yaptı.

Yeşil GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar açıklaması!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamada Yeşil GYO olağan dışı fiyat ve miktar açıklamasını yaptı.

İBB'den Maçka Parkı açıklaması!

İBB, Dolmabahçe-Levazım-Baltalimanı-Ayazağa karayolu tünellerinin ilk etabının yapımı için Maçka Parkı’nın Beşiktaş Stadyuma bakan giriş kapısının çitlerle kapatılması sonrası yazılı açıklama yaptı. İşte İBB'nin Maçka Parkı açıklaması..

sp rekor açıklaması Haberi

sp rekor açıklaması


New York borsası, temmuz ayına ilişkin dayanıklı tüketim malı siparişleri ve tüketici güven endeksinin rekor düzeyde artmasının ardından günü yükselişle tamamlarken, Standard & Poor's 500 Endeksi, tarihinde ilk defa 2,000 puanın üstünde kapandı.


 Rekor kıran Standard & Poor's 500 Endeksi, günü 2,10 puanlık (yüzde 0,11) artışla 2.000,02 puanda tamamlarken, Dow Jones Endeksi de 30,34 puan (yüzde 0,18) değer kazanarak 17.107,21 puana yükseldi. Nasdaq Teknoloji Endeksi de 13,29 puanlık (yüzde 0,29) primle 4.570,64 puana...