29 / 04 / 2024

SPA Station Mimarlık iletişim

SPA Station Mimarlık iletişim

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İspa Mimarlık Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şahin ve Mustafa Şahin ortaklığında kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık MIPIM’den ödül ile döndü!

MIPIM 2016’daki standıyla başarılı çalışmalarını bu önemli küresel platforma yansıtan Tabanlıoğlu Mimarlık’ın Astana Train Station projesi ise MIPIM AR Future Awards 2016’da Büyük Ölçekli Kentsel Proje dalında büyük ödüle layık görüldü.

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İtaliana Costruzioni Mimarlık Restorasyon İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, İtaliana Costruzioni SPA tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Şişli, Harbiye'de kuruldu.

Saravenas Termal Spa Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saravenas Termal Spa Mimarlık Mühendislik İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özgür Akyol, Istvan Czıgany, Mıklos Vancsura tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Envoy Spa İşletmeleri Mimarlık İnşaat ve Danışmanlık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Sertaş Koray Sungur tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 27 Ağustos 2013 tarihinde kuruldu

Türkiye Hazır Beton Birliği'nden mimarlık yarışması!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi'nin desteğiyle üçüncü mimarlık yarışmasını düzenliyor

Bina Mimarlık Mühendislik şirketi kuruldu!

Bina Mimarlık Mühendislik Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kurdu

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği işbirliğiyle VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi başlıyor!

VitrA ve Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin işbirliğiyle gerçekleştirilen “VitrA Çağdaş Mimarlık Dizisi”nin ilk sergisi Mutluluk Fabrikaları, Mimar Saitali Köknar'ın küratörlüğü ve Pelin Derviş'in koordinatörlüğüyle, 7 Şubat'ta Galeri Işık Teşvikiye'de açı

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

SPA Station Mimarlık iletişim Haberi

SPA Station Mimarlık iletişim
SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi, Setaç Koray Sungur, Yücel Çınar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


SPA Station Mimarlık Proje ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu;1- Her türlü spa,otel,turistik tesislerin işletilmesi. 2- Şirketin amaç ve konusuna giren tesisleri kurmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve gibi yerlerin rezervasyon organizasyon işlerini yapmak. 3- Her türlü otel,motel,bar,pansiyon,kamping,tatil köyleri,apart oteller,yeme içme tesisleri,eğlence yerleri kurmak,işletmek,işletmeye vermek, bu yerleri satın almak,satmak kiralamak ve kiraya vermek. 4- Spa işletmeleri dahilinde bulunan yüzme havuzlarının ve saunalarının temizlik ve bakım hizmetlerini, kuaför ve diğer güzellik salonlarının faaliyetlerini,hamam,sauna,masaj salonu gibi yerlerin faaliyetlerini, restaurant hizmetlerini yapmak,kiralamak,kiraya vermek bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapmak. 5- Her türlü binanın iş ve dış dekorasyonu,tadilatı projelendirilmesi,uygulanması,bu işler için kullanılan malzemelerin,banyo,mutfak...