03 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul etkinlik

Space Gayrimenkul etkinlik

Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak...

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

GAPAS Serbest Kürsü 2022'de Ekonomi ve Gayrimenkul etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde 'Ekonomi ve Gayrimenkul' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' etkinliği yarın!

GAPAS tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinlliğinde 'Yabancılara Gayrimenkul Satışı ve Değerleme' konusu ele alınacak. Etkinlik yarın saat 17:00'de gerçekleştirilecek. 

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

TURYAP'tan 619.7 milyon TL'ye satılık 100 gayrimenkul!

TURYAP, birçok inşaat şirketinin markalı konut projelerini 619 milyon 764 bin 296 TL'ye 13'üncü Gayrimenkul Fuarı'nda satışa sunacak. Fuar, 24 Mart 2019 günü Hilton Bosphorus Convention Center Etkinlik Salonu'nda düzenlenecek.

Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama etkinliği yarın!

Branding Türkiye I Etkinlik, Haliç Üniversitesi’nde (İstanbul) gayrimenkul sektörüne özel “Gayrimenkul 2.0: Gayrimenkulde Dijital Pazarlama” konulu bir etkinlik gerçekleştirecek.

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

FU Gayrimenkul iletişim hizmetleri için Brandworks ile anlaştı!

Brandworks İletişim Danışmanlığı, portföyüne FU Gayrimenkul’u ekledi. Brandworks, Fu Gayrimenkul'un Kurumsal İletişim, Proje Yönetimi, Etkinlik Yönetimi ve Medya İlişkileri alanlarındaki hizmetlerini karşılayacak.

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Abdullah S.O Bahammam Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Arap yatırımcılar Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle buluştu!

Arap ülkelerinden 50'ye yakın yatırımcı İstanbul'da Türk gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle buluştu. KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, 3 gün sürecek etkinlik boyunca yoğun bir şekilde çalışmak istediklerini söyledi.

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Davet Etkinlik ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi, Ali Salman Yücel Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Fadime Yücel Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Büyükçekmece, Mimaroba Mahallesi'nde kuruldu.

Space Gayrimenkul etkinlik Haberi

Space Gayrimenkul etkinlik

Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul’ün katılacağı bu önemli sempozyum, 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te düzenleniyor.



Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the World’ün düzenlediği uluslararası sempozyuma katılıyor. Sempozyum 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te gerçekleşiyor. Dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul, sempozyumda Türkiye’nin ayrıcalıklı gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak. Ayrıca, gelişmekte olan pazarlar konulu panelde görüşlerini sunacak.


Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the...