18 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul nişantaşındaki ofisi

Space Gayrimenkul nişantaşındaki ofisi

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışta!

Dap Gayrimenkul'un 160 konutluk projesi Nişantaşı Koru'da sınırlı sayıda hemen teslim daireler satışa sunuldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Nişantaşı Koru'nun değeri 7 milyar TL'yi aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nişantaşı Koru projesinin değeri açıklandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? İşte dev projenin değeri...

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Orjin Nişantaşı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 142 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Yıldırım ve Zafer Kurşun ortaklığında kuruldu.

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ile Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ı devralıyor!

Dap Gayrimenkul, Dap Nişantaşı Koru İnşaat ve Dap Ormanköy Çekmeköy İnşaat'ın birleşmesi ile ilgili yaşanan bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte ayrıntılar...

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

Emlak Konut GYO Nişantaşı Koru değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi işi kapsamında "Nişantaşı Koru" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi açıldı!

Forin Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Ltd.Şti. İstanbul Nişantaşı Şubesi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Tahsin Biber tarafından açıldı.

Nişantaşı'nın göbeğinde kaçak yapı krizi!

Birçok lüks markaya ev sahipliği yapan Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi’nde başlatılan yenileme çalışması ‘kaçak yapı’ya takıldı.

Nişantaşı'ndaki lüks mağazalar kepenklerini kapattı!

O kadar alıştığımız mahalle kültürü Nişantaşı'nda bitmiş, lüks mağazalar kepenklerini kapatmış...

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Başak Dizer ve Deniz Marşan Nişantaşı'ndaki dükkanlarını boşalttı!

Başak Dizer ve Deniz Marşan, 2017'de, Nişantaşı'nın en işlek caddesinde Room & Rumours adlı mekan açmışlar, bir sene sonra küçülmeye giderek, Mim Kemal Öke Caddesi'ndeki mağazaya taşınmışlardı. İkili bir ay önce dükkanı sessiz sedasız boşalttı...

Nilay Dorsa: Nişantaşı’na taşındım!

“Caka” isimli yeni şarkı çıkaran Nilay Dorsa, uzun zamandır tasarladığı Nişantaşı'ndaki evine bayramdan sonra taşındı.

Neslihan Atagül'ün Nişantaşı’ndaki dükkanı kapandı!

Oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Nişantaşı’nda lokmacı açan kardeşler, dükkanlarını kapatmak zorunda kaldılar.

Space Gayrimenkul nişantaşındaki ofisi Haberi

Space Gayrimenkul nişantaşındaki ofisi

Space Gayrimenkul, sektördeki 15. yılını Nişantaşı’nda açtığı, yenilikçi bir tasarıma sahip ofisiyle kutluyor. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak sanatseverleri bekleyen ofis, yalın, kullanışlı ve seçkin detaylarıyla dikkat çekiyor. 


Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisi, her yıl 3-4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar Galerist’ten bir seçki sergileniyor. Sergide Ayça Telgeren, Oleg Dou, Arik Levy, Merve Morkoç, Ali Emir Tapan ve İdil İlkin’nin eserleri yer alıyor. 


Space, sektördeki 15. yılını kutluyor

Nişantaşı ofisin açılışı ile ilgili olarak Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, “Genişleyen kadromuz ve zenginleşen portföyümüzle 3. ofis hedefimiz 2 yıldır planlarımızın içindeydi. Sosyal ve kültürel anlamda İstanbul’un en önemli semtlerinden olan Nişantaşı, trendlerin belirlendiği, ekonomisinde kültür ve eğlence sektörlerinin yer...