18 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul ofisi nerede

Space Gayrimenkul ofisi nerede

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ekin Gayrimenkul İnşaat Arsa Ofisi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 250 bin TL sermaye bedeli ile Sevil Genç tarafından kuruldu.

Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi açıldı!

Özgür Çelik ve Sedar Erdoğan ortaklığında kurulan Coldwell Banker Vadi Gayrimenkul Kağıthane ofisi 19 Haziran 2021 tarihinde açıldı.

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Wıo Gayrimenkul Yatırım Ofisi Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Salman tarafından kuruldu.

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi açıldı!

Eylülce Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Fikirtepe Satış Ofisi Şubesi bugün Kadıköy'de 212 milyon TL sermaye bedeli ile Temel Kamil Atay tarafından açıldı.

Gayrimenkul sektörü 2021’i nasıl geçirecek?

Lüks Konut Uzmanı ve Coldwell Banker Baras Ofisi Broker’ı Sühran Aras yaptığı açıklamada, gayrimenkul sektörünün 2021’i durağan geçireceğini, fiyatlar düşmeyeceğini söyledi.

Dijital dönüşüm gayrimenkulü de yeniden şekillendirecek!

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Ali Taha Koç, gayrimenkul sektöründe, işgücü piyasasında, eğitim alanında değişiklikler olacağını belirtti.

RE/MAX Türkiye ofisi kendi enerjisini üretecek!

Dünyanın önemli gayrimenkul firmalarından olan RE/MAX’ın Türkiye ofisi, sürdürülebilir bir gelecek için güneş enerjisi panelleri ile kendi enerjisini üretecek.

Konya'da 3.2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü, Konya Cihanbeyli Yeniceoba'da yer alan 2 adet gayrimenkulü 3 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Evora İzmir satış ofisi!

Evora İzmir satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otelden meydana gelen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 

Nef Sancaktepe satış ofisi!

Nef Sancaktepe satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Nef Kandilli satış ofisi telefon!

Nef Kandilli satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Timur Gayrimenkul imzası ile Üsküdar'a bağlı Kandilli'de yükselen projede teslimler 2020'de yapılacak. 

Space Gayrimenkul ofisi nerede Haberi

Space Gayrimenkul ofisi nerede

Space Gayrimenkul, sektördeki 15. yılını Nişantaşı’nda açtığı, yenilikçi bir tasarıma sahip ofisiyle kutluyor. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak sanatseverleri bekleyen ofis, yalın, kullanışlı ve seçkin detaylarıyla dikkat çekiyor. 


Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisi, her yıl 3-4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar Galerist’ten bir seçki sergileniyor. Sergide Ayça Telgeren, Oleg Dou, Arik Levy, Merve Morkoç, Ali Emir Tapan ve İdil İlkin’nin eserleri yer alıyor. 


Space, sektördeki 15. yılını kutluyor

Nişantaşı ofisin açılışı ile ilgili olarak Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, “Genişleyen kadromuz ve zenginleşen portföyümüzle 3. ofis hedefimiz 2 yıldır planlarımızın içindeydi. Sosyal ve kültürel anlamda İstanbul’un en önemli semtlerinden olan Nişantaşı, trendlerin belirlendiği, ekonomisinde kültür ve eğlence sektörlerinin yer...