18 / 05 / 2024

Space Gayrimenkul ofisleri nerede

Space Gayrimenkul ofisleri nerede

Space Gayrimenkul’ün Nişantaşı’ndaki yeni ofisi, aynı zamanda bir sanat galerisi Sanatla her an iç içe yenilikçi bir ofis Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, İstanbul’daki üçüncü ofisini Nişantaşı’nda açtı.

Space İstanbul 5. ofisini Zekeriyaköy’de açtı!

Filiz Çakmur ve Şeli Elvaşvili'nin 2006'da kurduğu Space İstanbul Gayrimenkul, 5.ofisini Zekeriyaköy’de açtı. Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur,  Zekeriyaköy şubesinin kapılarını açmasıyla başlayan ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

İnşaat firmaları ve emlak ofisleri arayış içerisinde!

Gayrimenkul PR şirketi, İzmir'deki konut stoku ve gayrimenkul sektörü hakkında açıklamalarda bulundu. Yapılan açıklamada, "İzmir’de konut stoku artmaya başladı. İlanlarda da yığılma yaşandı ve tüketiciler ilanlarda boğuluyorlar. İnşaat firmaları ve emlak ofisleri, brandayı asıp, ilanı girip, sosyal

Küçük emlakçıların yerini emlak ofisleri aldı!

Geleceğin mesleklerinden biri olarak gösterilen gayrimenkul danışmanlığı, profesyonel adımlarla kendini kanıtlıyor. İki kişiyle çalışan küçük emlakçıların yerini sayıları yüzleri geçen çalışanların olduğu emlak ofisleri alıyor.

Secret Garden Residences'ın Türkiye lansmanı yapıldı!

Lüks emlak sektörünün önde gelen markaları arasında bulunan Space Gayrimenkul, Montenegro “Secret Garden Residences” projesinin Türkiye lansmanını gerçekleştirdi.

Gayrimenkul projelerinde satış ofisinin önemi ve 2018 trendleri!

Her geçen gün daha da önem kazanan satış ofisleri biçim ve anlayış değiştirerek, her bir gayrimenkul projesi için öncelikli bir yatırım alanı halini alıyor. Peki, satış ofislerinde 2018 trendleri nelerdir?

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde'den yeni proje!

Space Gayrimenkul ve Altıncı Cadde, İstanbul Arnavutköy'de Orhan Bey Apartmanı'ndaki yeni projeyi ünlü isimlere tanıttılar...

Yabancıya gayrimenkul ihraç ofisleri kurulması güveni artırır!

Yabancıya “gayrimenkul ihraç ofisleri” aracılığıyla komşu ülke vatandaşlarının güvenli liman olarak gördükleri Türkiye’ye ilgileri daha da artabilecek. Onursal Gayrimenkul Geliştirme AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Hemen yanı başımızda olanlarla ekonomik ilişkilerin gelişmesi geleceğe yatırım

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Space Elektronik Malzeme ve Gayrimenkul Alım Satım Danışmanlık Kiralama Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Özer imzasıyla kuruldu.

Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı!

Hedeflediği bölgelerdeki büyümesini nitelikli franchise ofisleri ile sürdürmeye devam eden Emlak İstasyonu Brokerlığını Çoşkun Demir ve Burçin Tekşal'ın yaptığı Emlak İstasyonu Anahtar Gayrimenkul açıldı.

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Space Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi, Abdullah S.O Bahammam Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 25 Şubat'ta Beylikdüzü, Merkez Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık!

Nurol Park'ta ofislerin alanları 99 metrekareden başlıyor. Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar değiştiği proje Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığıyla yükseliyor. Nurol Park Basın Ekspres Ofisleri satılık hemen teslim avantajı sağlanıyor.

Keller Williams 2016'nın en mutlu ofisleri arasında!

Dünyaca ünlü bağımsız insan kaynakları şirketi CareerBliss tarafından hazırlanan ankette, en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, 2016 yılının dünya çapında en mutlu ofisleri listesinde girdi.

Space Gayrimenkul ofisleri nerede Haberi

Space Gayrimenkul ofisleri nerede

Space Gayrimenkul, sektördeki 15. yılını Nişantaşı’nda açtığı, yenilikçi bir tasarıma sahip ofisiyle kutluyor. Dekorasyonu Vivian Elvaşvili tarafından yapılan, aynı zamanda bir pop up sanat galerisi olarak sanatseverleri bekleyen ofis, yalın, kullanışlı ve seçkin detaylarıyla dikkat çekiyor. 


Space Gayrimenkul Nişantaşı ofisi, her yıl 3-4 ayrı sergiye ev sahipliği yapacak. Ofiste, 30 Haziran tarihine kadar Galerist’ten bir seçki sergileniyor. Sergide Ayça Telgeren, Oleg Dou, Arik Levy, Merve Morkoç, Ali Emir Tapan ve İdil İlkin’nin eserleri yer alıyor. 


Space, sektördeki 15. yılını kutluyor

Nişantaşı ofisin açılışı ile ilgili olarak Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, “Genişleyen kadromuz ve zenginleşen portföyümüzle 3. ofis hedefimiz 2 yıldır planlarımızın içindeydi. Sosyal ve kültürel anlamda İstanbul’un en önemli semtlerinden olan Nişantaşı, trendlerin belirlendiği, ekonomisinde kültür ve eğlence sektörlerinin yer...