05 / 05 / 2024

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ah Grup Teknoloji Turizm Emlak Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Hassan tarafından kuruldu.

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi kuruldu!

Sfm Emlak Teknoloji Danışmanlık Reklam Limited Şirketi Şişli'de Efendi Taş tarafından kuruldu.

Advikey Teknoloji Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Advikey Teknoloji Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi Ataşehir’de Özlem Demirayak  tarafından kuruldu.

Metaverse'te emlak piyasası hızla gelişiyor!

Metaverse teknoloji, deneyimi ve yüksek finansal sermayesi olan kurum ve yatırımcıların ellerini güçlendiren bir unsur olarak dikkat çekiyor. Yatırımların odak noktasında ise sanal emlak piyasası bulunuyor. 

Yapay zeka gayrimenkul ve emlak sektörünü şekillendiriyor!

Gayrimenkul ve emlak sektörü gelişen teknoloji ve yapay zeka ile birlikte yeniden şekilleniyor. Keypoint Gayrimenkul’ün kurucusu Tarık Seçkin, yapay zekanın gayrimenkul sektörüne etkileri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Opyhome Emlak Yönetim Turizm ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Kaya tarafından kuruldu.

Endüstri Bölgeleri içindeki binalar emlak vergisinden muaf!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Endüstri Bölgeleri içinde yer alan bütün binaları, emlak vergisinden muaf tuttuklarını belirtti...

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğrufiyat Teknoloji Bilişim Oto Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Orçan tarafından kuruldu. 

Gaziantep’te Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı açıldı!

İnşaatın kalbi Gaziantep’te attı. Gaziantep’te eşzamanlı olarak Yapı, İnşaat, Dekorasyon Malzemeleri ve Teknoloji Fuarı ile Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı düzenlendi...

Hürriyet Emlak ve Hürriyet Emlak Projeland’den dev kampanyaya destek!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, 31 Ekim 2018 tarihine kadar devam edecek olan ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına tam destek oluyor. 

Emlakçı karmaşasına teknolojik çözüm!

Emlak hizmetleri Türkiye'de standardının artması gereken alanlardan biri. Teknoloji ve online çözümler bunu hızlandırabilir. Zingat ve Reidin bu konuda dikkat çeken örnekler...

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serenity İnşaat Otomotiv Emlak Turizm Gıda Teknoloji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Mert tarafından kuruldu.

Hürriyet Emlak Projeland’den, konutta dijital pazarlama eğitimi!

Doğan Grubu bünyesinde yer alan Hürriyet Emlak ve uluslararası gayrimenkul teknoloji firması Homsters işbirliğiyle faaliyet gösteren Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonellerine yönelik eğitim seminerlerine başlıyor.

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Haberi

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret

Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Husseın Ghannam tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde Küçükçekmece'de kuruldu.


Spark Teknoloji Emlak İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONULAR BİLGİSAYAR,BÜRO MAKİNELERİ VE KIRTASİYE a.   Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim       ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri, endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek.         internet  üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak.        b.  Her marka bilgisayar ve alt mikro işlemcileri ile...