02 / 05 / 2024

Spec International Trading İnşaat

Spec International Trading İnşaat

Spec International Trading İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Veyisoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de Sarıyer, Alp Yalısı, Haydar Aliyev Caddesi'nde kuruldu.

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Housing Construction Trading İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şükran Şenol ve Şenol Değerli ortaklığında kuruldu.

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iron Rock Commercial Broker Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nader Razavı tarafından kuruldu.

Sasa, Hollanda'da 1 milyon euro sermayeli şirket kurdu!

Sasa Polyester'den KAP'a yapılan açıklamada, şirketin Hollanda'da Sasa Trading BV adıyla yeni bir şirket kuracağı açıklandı. Şirket, Sasa International Financial Investments'a ait ve 1 milyon Euro sermayeye sahip.

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Matrix Trading Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muaz Mehiş tarafından kuruldu.

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tunia Trading Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmed Al Faraz tarafından kuruldu.

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Salheen General Trading İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Bashar Dadouch tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zol General Trading Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Esenyrut'ta Darı Alothman, Ebrahım Tavangar ve Zolghadr Tavangar ortaklığında kuruldu.

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mesopotamia İnternational Trading İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Saıf Saad Taha Taha tarafından kuruldu.

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Alshahin Trading Group Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de Yosef Parakat tarafından kuruldu.

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Silk Way Trading Company İnşaat Gıda İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar'da Kamran Aghababayev tarafından kuruldu.

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmi Dağdanaşar tarafından kuruldu.

Spec International Trading İnşaat Haberi

Spec International Trading İnşaat

Spec International Trading İnşaat Ticaret Anonim Şirketi, Serhat Veyisoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Ekim'de kuruldu. 


Spec International Trading İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...