12 / 05 / 2024

Spil teleferik

Spil teleferik

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu...

Manisa Teleferik projesinde çalışmalar hızlandı!

Manisa’da Uncubozköy’den başlayıp Spil’in zirvesinde bitecek, 40 yıldır beklenen teleferik tesisinin yapımına ilişkin proje çalışmalarında önemli ilerleme kaydedildiği bildirildi.

Manisa Spil Milli Parkı'na iki otel ve teleferik yapılacak!

Manisa'nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı ve Milli Parkında geceyi geçiren ve Spil Milli Parkı'na yapılacak iki otel ve teleferik projesinin bilgilendirme toplantısına katılan Eroğlu, Spil'in tam anlamıyla bir şifa kaynağı olduğunu söyledi.

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacı teleferik!

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu...

Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planlıyoruz!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'nda yapılması planlanan konaklama tesisleriyle ilgili firma yetkilisi, proje hakkında Vali Erdoğan Bektaş'ı bilgilendirdi. Bektaş Spil Dağı'na 2 otel ve teleferik tesisi yapmayı planladıklarını belirtti.

Ankara Altındağ'a metro ve teleferik geliyor!

Ankara'da bir gün içinde 6 ilçedeki binlerce kişiye miting yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu Altındağ'daki Siteler esnafına metro, teleferik, showroom ve AR-GE merkezi müjdesi verdi.

Spil Dağı teleferik ve otel projesinde son durum ne?

Manisa’da Spil Dağı’na yapılacak olan 100 Milyon Liralık teleferik ve oteller projesinin yer teslimi yapıldı. Proje kapsamında Spil Dağı’na 5 buçuk kilometre uzunluğunda teleferik, iki adet otel ve spor kompleksi yapılacak.

Manisa'da teleferik için yer teslimi yapıldı!

Manisa Spil Dağı Milli Parkı'na yapılacak olan 5,5 kilometre uzunluğundaki teleferik hattı ve diğer tesisler için yüklenici firmaya törenle yer teslimi yapıldı. İşte ayrıntılar...

Balçova Teleferik Tesisleri hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Balçova Teleferik Tesisleri’nin hizmete açılması için son işlemleri de tamamlamak üzere. İzmir’in yeni teleferiği, uluslararası sertifikasyon kuruluşlarının incelemelerinden sonra yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Karadeniz Yeşil Yol hattına teleferik geliyor!

Karadeniz yaylalarını birbirine bağlayan, 40 yeni turizm noktası oluşturan 'Yeşil Yol'a teleferik yapılacak ve yeni bir turizm potansiyeli oluşturulacak.

Şentepe-Yenimahalle teleferik hattı açılış töreni yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen ve toplam uzunluğu 3 bin 257 metre olan Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından açıldı.

Şentepe Yenimahalle Teleferik hattı hizmete açıldı!

“Toplu taşımada bir ilk Ankara’da teleferik” sloganları arasında coşkulu kalabalığa hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattının ücretsiz olarak hizmet vereceğini söyledi.

Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı açıldı!

Ankara Yenimahalle-Şentepe teleferik hattı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete açıldı. 4 istasyonlu, 3 bin 257 metre uzunluğundaki teleferik hattında ulaşım 13,5 dakikada sağlanacak.

Yenimahalle - Şentepe teleferik hattı açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce yapımı gerçekleştirilen Yenimahalle-Şentepe Teleferik hattı, yarın saat 20.00’da Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından düzenlenen törenle açılacak.

Spil teleferik Haberi

Spil teleferik


AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaçire de katıldı. Spil Dağı Milli Parkı'nın Türkiye'nin tek planlı Milli Park alanı olduğunu ifade eden Tanrıverdi, park içerisinde yapılacak projeler olduğunu söyledi. "Halkımız, Şehzadeler Belediyesi'nin burada verdiği hizmetten memnun" diyen AK Partili Tanrıverdi, "Spil Milli Parkı belediyemize devredildikten sonra, belediyemizin de bu alanda kendi planlamaları olacak ve projeleri olacaktır. Manisa'nın önemli bir değeri olan Mesir macunundaki bitkilerin tamamı bu alanda bulunmaktadır. Burada bulunan orman köşklerinin her birinin adına mesir macununda bulunan 41 çeşit...