28 / 04 / 2024

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacı teleferik!

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacı teleferik!

AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu...




AK Parti MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Spil Dağı Milli Parkı'ndaki Şehzadeler Belediyesi Spil Orman Köşkleri'nde incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adnan Kaçire de katıldı. Spil Dağı Milli Parkı'nın Türkiye'nin tek planlı Milli Park alanı olduğunu ifade eden Tanrıverdi, park içerisinde yapılacak projeler olduğunu söyledi. "Halkımız, Şehzadeler Belediyesi'nin burada verdiği hizmetten memnun" diyen AK Partili Tanrıverdi, "Spil Milli Parkı belediyemize devredildikten sonra, belediyemizin de bu alanda kendi planlamaları olacak ve projeleri olacaktır. Manisa'nın önemli bir değeri olan Mesir macunundaki bitkilerin tamamı bu alanda bulunmaktadır. Burada bulunan orman köşklerinin her birinin adına mesir macununda bulunan 41 çeşit baharatın isminin verilmiş olması tarihimize ve değerlerimize sahip çıkmak anlamındadır. Bundan sonra Spil ile ilgili yapılacak projelerde bizler de Ankara'da desteklerimizi esirgemeyeceğiz" dedi.


"Rahat ulaşım için"

Spil Milli Parkı'nın öncelikli ihtiyacının teleferik olduğunu da dile getiren Tanrıverdi, "Bunun bir an önce gerçekleştirilmesi için gayret içerisinde olacağız. Spil Dağı'na vatandaşlarımızın daha rahat bir şekilde ulaşmasına vesile olacağız. Spil Dağı ile Manisalıları ve tüm Türkiye'deki vatandaşlarımızı buluşturacağız" diye konuştu. Başkan Çelik de, projenin hayata geçmesinde Hüseyin Tanrıverdi'nin de büyük emeğinin olduğunu ifade ederek, "Bundan sonra da Şehzadeler'e, Manisa'ya yapılacak hizmetlerde her zaman yanımızda olacağından en ufak bir tereddütümüzün olmadığını ifade ediyor, kendisine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.



Yeni Asır


Geri Dön