03 / 05 / 2024

spk kira sertifikaları

spk kira sertifikaları

"Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük çalıştay düzenlendi...

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 300 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 300 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yapılan Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 250 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yapılan Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 450 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yapılan Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 750 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın azami 365 gün vadeli, 750 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yapılan Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.3 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 5 yıl vadeli, üç adet 300 milyon TL ve bir adet 400 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı Tertip İhraç başvurusu onaylandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 120 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 365 gün vadeli, 120 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'dan 130 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 365 gün vadeli, 130 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı. 

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası ödedi!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından ihraç edilen TRDKTVK22132 ISIN kodlu, 36 gün vadeli, 300 milyon TL tutarında kira sertifikası kupon ve anapara ödemesi tamam...

Vakıf Varlık Kiralama'dan 250 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 250 milyon TL tutarında ve azami 375 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 70 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 70 milyon TL tutarında ve azami 130 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

2021'de kira sertifikalarında ihraç adadi ve hacim artacak!

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası Genel Müdür Yardımcısı Hakan Aygen, kira sertifikalarına ilişkin konuştu. Aygen, "Bu yıl da sağlık sektöründeki ilk kira sertifikası ihracımızla başladık. 500 milyon TL tutarındaki kira sertifikasının 70 milyon TL kapsamındaki ilk ihracı gerçekleştirmiş olduk" dedi.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurtiçinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

spk kira sertifikaları Haberi

spk kira sertifikaları

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), İslam İşbirliği Teşkilatı, Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi (İSEDAK) üyesi ülkeler ve Türkiye’den sermaye piyasası kurumları temsilcilerinin katılımıyla “Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri” başlıklı iki günlük çalıştay gerçekleştirildi.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, Kurul, 24-25 Eylül 2019 tarihlerinde, İstanbul’da İSEDAK  üyesi Arnavutluk, Brunei Darüsselam, Gambiya, İran, Kuveyt, Lübnan, Malpler, Malezya, Pakistan ve Türkiye’den sermaye piyası kurumları temsilcileri, Arap Sermaye Piyasası Otoriteleri Birliği ve İSEDAK Koordinasyon Bürosu’nun katılımıyla "Kira Sertifikaları, Kurumsal Yatırım Ürünleri Piyasa ve Düzenlemeleri" başlıklı iki günlük bir çalıştay düzenledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gayrimenkullerin, gayrimenkul yatırım fonu, gayrimenkul yatırım ortaklığı payları, kira sertifikası ve gayrimenkul sertifikası gibi gayrimenkule dayalı menkul değerler yoluyla ekonomiye kazandırılması ve bu piyasaların...