12 / 05 / 2024

spk sinpaş eviya birleşme onayı

spk sinpaş eviya birleşme onayı

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin bağlı ortaklığı Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşme işlemine işlemine Sermaye Piyasası Kurulu ratafından onay verildi...

Sinpaş GYO'nun sermaye tavanı geçerlilik süresi 4 yıl uzatıldı!

Sinpaş GYO'nun mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2020-2024 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesi ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8.maddesine ilişkin tadil tasarısının kabul edilmesi kararı SPK'nın onayına sunuldu. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metnini yayınladı.

Sinpaş Gayrimenkul esas sözleşme tadil metnini yayınladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan esas sözleşme tadil metni yayınlandı. 

Sinpaş Yapı, Sinpaş GYO'ya devrediliyor!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylanan duyuru metni ve esas sözleşme tadil metni KAP'ta yayınlandı...

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devrini SPK onayladı!

Sinpaş Yapı'nın tam bölünme suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerinin bir bölümünün Sinpaş GYO'ya devri için hazırlanan SPK tarafından onaylandı. 

Sinpaş Yapı'nın Sinpaş GYO'ya devri onaylandı!

SPK, Sinpaş GYO tarafından Sinpaş Yapı'nın tam bölünmesi suretiyle sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerin bir bölümünün devralınmasını onaylandı. 

Sinpaş GYO'nun Sinpaş Yapı'yı devralmasını SPK değerlendiriyor!

Sinpaş Yapı'nın sahip olduğu varlık ve yükümlülüklerden bir kısmının Sinpaş GYO tarafından devralınması konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan başvurunun değerlendirmesi devam ediyor.

Flatofis A Blok'un SPK kararı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Flastofis A Blok'un kısmi bölünme suretiyle Sinpaş Yapı'dan devralınması işlemine ilişkin SPK açıklamasını yayınladı.

Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim!

Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Ege Yakası Sinpaş, İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı'da inşa ediliyor. İşte Ege Yakası Sinpaş satış ofisi iletişim bilgileri...

Ege Yakası Sinpaş satılık!

İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı 'da bulunan proje Sinpaş GYO iştiraki Eviya Gayrimenkul imzası taşıyor. Ege Yakası Sinpaş satılık daire alanları 99 metrekareden başlıyor.

SPK'nın Sinpaş GYO incelemesinde son durum ne?

Sinpaş GYO'nun yönetim kurulu başkanı ve üyeleri, inşaat işlerinde 'örtülü kazanç' sağladıkları gerekçesiyle 5 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya geldi.

Sinpaş GYO'dan Çankaya Oran'a Ege konseptli proje geliyor!

Sinpaş GYO’nun butik markası Eviya Gayrimenkul’un İstanbul'da kullandığı Ege konsepti şimdi de Ankara ilinin Çankaya ilçesine bağlı Oran bölgesinde yükselecek. Projede ön talep süreci devam ediyor.

spk sinpaş eviya birleşme onayı Haberi

spk sinpaş eviya birleşme onayı


Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin bağlı ortaklığımız Eviya Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş. ile devralmak suretiyle birleşme işlemine Genel Kurul'da onaylanması şartı ile SPK tarafından onay verilmiştir. Belirtilen birleşme işlemini görüşmek üzere Şirket Merkezimizde 20.03.2014 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul toplantısı...