14 / 05 / 2024

spk yönetim binası nerede

spk yönetim binası nerede

İstanbul'a taşınacak SPK'nın yeni binasını; İTO Başkanı Çağlar, Akdeniz Metal İhracatçı Birliği Başkanı Ulubaş ve Simfer'in sahibi Ustaoğlu ortaklığı inşa edecek. Yapılacak 20 katlı 2 blokun biri ortakların olacak.

Esra Mutlu, GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat, SPK Kurumsal Yönetim İlkeleri uyarınca 18 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Esra Mutlu'nun atanmasına karar verildi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Ytong Yönetim Merkezi, LEED GOLD Sertifikası aldı!

Çevre dostu ürünleri ve sürdürülebilir yapılaşma konusunda yaptığı öncü çalışmalarla tanınan Türk Ytong’un Yönetim Merkezi Binası, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen “LEED Gold” sertifikasını aldı...

Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi doldu!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Cem Akgün'ün görev süresi SPK Kurumsal Yönetim Tebliği (II-17.1) Madde 4.3.6-g fıkrasına göre bugün itibariyle doldu.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın inşaatında sona gelindi!

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımı hızla devam eden Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası’nın inşaatında incelemelerde bulundu.

İhlas'ın Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu revize edildi! 

İhlas Holding'in SPK Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Notu 8,33 görünümünü ise Pozitif olarak revize edilmiştir. 

Kurumsal Yönetim Zirvesi'nde Doğuş Gayrimenkul'e ödül!

Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği'nin (TKYD) düzenlediği Kurumsal Yönetim Zirvesi'nde konuşan  Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkan Yardımcısı Bora Oruç önemli açıklamalar yaptı. 

Türk Telekom'un Ümraniye'deki yeni yönetim binası yıkılıyor!

Türk Telekom, bankalara olan borcu sebebiyle gündeme geliyordu. Türk Telekom bu seferde İstanbul Ümraniye’de yeni inşa ettiği yönetim binasının yıkımı ile gündemde. 

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim binasının yüzde 20'si tamam!

Çanakkale Belediyesi’nin Yeşil Yerel Yönetim binasındaki çalışmalar devam ediyor. Binanın temelinin yüzde 40'ı, toplam inşaatın yüzde 20'si tamamlandı.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası inşaatı sürüyor!

Çanakkale Belediyesinin Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası'na iF Design Ödülü!

ICI Fabrika ve Yönetim Merkezi Binası, 60 yılı aşkın bir süredir dünyanın en iyi tasarım ürünlerine ve mimari projelerine takdim edilen “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Eti Gıda Sanayi’nin yönetim binasına Ateksis imzası'

Eti Gıda Sanayi’nin Yönetim Binası’nın birbiri ile entegre olarak çalışabilen yangın algılama, kartlı geçiş, genel seslendirme ve acil anons sistemleri ile kapalı devre kamera sistemlerinin saha içi uygulamaları Ateksis tarafından gerçekleştirilmiştir.

RSG İç Mimarlık’tan İzmir Makine fabrika ve yönetim binası!

Manisa Turgutlu’daki İzmir Makine Fabrika ve Yönetim Binası, çalışanların konforu ve verimlilikleri çerçevesinde doğadan esinlenerek tasarlanan iç mekanları ve firmanın kurumsal kimliğine sadık kalınarak tasarlanan cephesiyle bütüncül bir kurguya sahip…

spk yönetim binası nerede Haberi

spk yönetim binası nerede

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) Ataşehir’de İstanbul Finans Merkezi’ne taşınma süreci resmen başladı.SPK'nın Ataşehir'de yeni binası İTO Başkanı İbrahim Çağlar, Akdeniz Metal İhracatçı Birliği Başkam Adnan Ersoy Ulubaş ve Kayserili Simfer Grubu’nun patronu Mustafa Ustaoğlu’nun ortaklığıyla Kuruluş İnşaat-Sersim Konsorsiyumu inşa edecek.


Aynı zamanda projenin koordinatörlüğünü üstlenen Ulubaş, “Eylül sonunda yapılan ihalenin son imzaları 30 Ocak’ta tamamlandı. 200 bin metrekarelik alanda inşaat yapacağız. 20’şer kath iki blok olacak. Biri SPK’nın merkezi, diğeri TOKİ’yle gelir paylaşamı yapacağımız ofis binası olacak” diye konuştu. TOKİ’ye ofis binasından yüzde 23.5 gelir vereceklerini söyleyen Ulubaş, “Otoparklar hariç kullanılabilir alan bakımından SPK’nm merkezi 70 bin metrekare olacak. Bizim değerlendireceğimiz ofis binası ise 98 bin metrekare büyüklüğünde olacak” dedi. Projenin çiziminin devam ettiğini söyleyen Ulubaş, ruhsat aldıktan sonra inşaata...