07 / 05 / 2024

spor liseleri projeleri

spor liseleri projeleri

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Stadyumlara yeni spor liseleri kuruluyor!

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti" dedi...

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Katar'dan 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence!

Katar, 2022 FIFA Dünya Kupası projeleri için güvence verdi. Katar'daki Projeler ve Miras Yüksek Kurulu Genel Sekreteri Zevadi: "Statların ve spor tesislerinin yapım maliyeti 12 yıla yayılmış şekilde yaklaşık 23 milyar Katar riyali tutuyor" dedi.

Burdur Spor Salonu yıl sonunda hizmette!

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, Burdur'da yapımı devam eden Spor Salonu ve Yüzme Havuzu projeleri hakkında bilgi verdi. Şiran, yatırımların 2017 yılı sonuna kadar hizmete girebileceğini söyledi.

Şanlıurfa Akçakale Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Akçakale'deki projeleri birbiri ardına sürüyor. İlçenin alt ve üst yapısında bir çok projeyi hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, bu kez semt pazarı ve spor kompleksinin temel atımını gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesi, Spor Toto'yla yeni parklar yapacak!

Çankaya Belediyesi'nin Spor Toto işbirliğiyle gerçekleştireceği projeleri için geri sayım başladı. Çankaya Belediyesi, iki sene içinde 25 yeni park yapan ve 2016 yılında 22 yeni parkı vatandaşların hizmetine sunmayı hedefliyor.

RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü'nü tasarlayacak!

Konut, turizm işletmeleri, çok amaçlı sosyal mekânlar ve sağlık yapıları gibi alanlarda iç mimari tasarım ve uygulama projeleri gerçekleştiren RSG İç Mimarlık, Manisa OSB Sağlık ve Spor Kulübü’nün iç mekân, dış cephe ve peyzaj tasarımını da üstlendi.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

Manisa Salihli'ye yeni spor salonu!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Manisa Salihli'ye spor tesisi müjdesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde dev projeleri hayata geçirirken bir yandan da Manisalı gençler için de kişisel becerilerini geliştirebilecekleri kurslar, gençlik merkezleri, spor tesisleri gibi önemli projeleri bir bir hayata geçiriyor.

Gölbaşı'nda spor ve kültür merkezi hizmete açıldı!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, söz verdiği prestij projeleri bir bir hizmete açıyor. İncek bölgesine modern mimari çizgilerle tasarlanan spor ve kültür merkezi de düzenlenen bir törenle hizmete açıldı...

spor liseleri projeleri Haberi

spor liseleri projeleri

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Anadolu Ajansı'ndan Aynur Ekiz'e yaptığı açıklamada, ilk örnekleri açılan tasarım beceri atölyelerine ilişkin, derslere bakıldığında çocukların yüzde 90'a yakın bilişsel içeriklere muhatap olduklarını söyledi.

"Stadyumların içine spor lisesi"

Spor liselerinde bazı sınırlıkların olduğunu söyleyen Selçuk şunları belirtti;

"Sınırlıklardan kastım şu; spor lisesi öğrencisi kendi alanıyla ilgili olmayan çok ders alıyor. Odaklanamıyor. Başka bir branşa da spora da odaklanamıyor. Bununla ilgili düzenlememiz bitti. Önümüzdeki öğretim yılı başlıyor. Hakemlik, tesis yöneticiliği, birinci kademe antrenörlük, ergonomi, engellilere spor eğitimi, rekreasyon gibi hayatta olan ama okulda olmayan birçok şey var. Bunların hepsini spor liseleriyle ilişkilendiriyoruz. Bu stadyumların içine spor lisesi açmakla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Çünkü hazır tesis var. Ders müfredatlarında bir takım değişiklikler oluyor ama tamamen öğrenci talebine uygun olarak. 'Ben...