18 / 05 / 2024

Spring Collection 2014

Spring Collection 2014

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında 26.kez düzenlenecek olan Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 2. Hol 209 standda yerini alacak...

Ege Seramik 33 farklı serisinin tanıtımı yapacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik Yapı Fuarı'nda 33 serisini tanıtacak!

Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller, Yapı Fuarı'nda bu yıl bahar koleksiyonu Spring Collection 2015'teki 33 farklı seriyi tanıtacaklarını söyledi.

Ege Seramik, Riva serisi ile dikkat çekiyor!

Spring Collection 2015 koleksiyonunu takipçilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, yaratıcı ve şık tasarımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Royal Nazik Home Collection yeni şubesini Altunizade’de açtı!

Türkiye genelinde şubeleşmeye devam eden ve halka açılarak franchising vermeye başlayan Royal Nazik Home Collection’ın yeni şubesi Altunizade’de açıldı. Açılışa özel indirimler 1 Ocak 2014’e kadar devam edecek

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor!

Ege Seramik evinizi sonbahara hazırlıyor. Geçtiğimiz günlerde Autumun Collection 2014 koleksiyonunu takipçilerinin ve müşterilerinin beğenisine sunan Ege Seramik, Elements serisi ile özgün tasarımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ege Seramik’ten New York serisi mekanlara hareket kazandırıyor!

Yaratıcı ve özgün tasarımlarıyla sektörde adından sıkça söz ettiren Ege Seramik, sektör profesyonellerinin ve de müşterilerinin ilgisini Spring Collection 2014 koleksiyonu ile çekmeye devam ediyor.

Ege Seramik, Game serisini tanıttı!

Tasarımları ve ileri teknolojisiyle portföyüne her geçen gün birbirinden iddialı ürünleri ekleyen Ege Seramik, Spring Collection 2014’te yer alan Game serisi ile hayalinizdeki banyo ve mutfaklara sahip olma fırsatı sunuyor...

Ege Seramik, Spring Collection ile Yapı Fuarı’nda yer aldı!

Türk yapı sektörünün önemli fuar organizasyonlarından biri olarak kabul edilen İstanbul Yapı Fuarı 06-10 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde 37. kez misafirlerini ağırladı.

Ege Seramik Albis Serisi'ni Unicera Fuarı’nda sergiledi!

Spring Collection 2014 koleksiyonunu Unicera Fuarı’nda sergileyen Ege Seramik, ilkbahar mevsiminin pozitif enerjisini, ışıltısını ve tertemiz havasını Albis Serisi ile yaşam alanlarınızın her köşesine getiriyor.

Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı!

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart tarihleri arasında 26.kez düzenlenen Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’ nda Spring Collection 2014 koleksiyonunu tanıttı. Ege Seramik Unicera Fuarı’nda büyük beğeni topladı...

Ege Seramik’in Spring Collection 2014 koleksiyonu Unicera’da sergilenecek!

Ege Seramik, 26 Şubat – 2 Mart 2014 tarihleri arasında 26.kez düzenlenecek olan Unicera Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda 2. Hol 209 standda yerini alacak...

Modern Collection Dumankaya'nın havadan en yeni görüntüleri!

12 13 katlı bloklar halinde inşa edilen Dumankaya Modern Colleciton projesi Bahçeşehir'de yer alıyor. toplam 450 adet konuttan meydana gelen Modern Collection'da teslimlerin 2014 yılı içerisinde gerçekleşecek.

Dumankaya Modern Collection örnek daire!

Dumankaya Modern Collection örnek daire görselleri haberimizde yer alıyor. Avrupa Yakası Bahçeşehir'de Dumankaya İnşaat tarafından konumlandırılan projede dairelerin 2014 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

Spring Collection 2014 Haberi

Spring Collection 2014

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde her yıl olduğu gibi Türk seramik sektörünün nabzını tutan Unicera Fuar’ı bu yıl da sektör temsilcilerini ve profesyonellerini ağırlayacak.


Ege Seramik’in Spring Collection 2014 koleksiyonunda sergilenecek mermer görünümlü Terra, Venüs, Touch, Soho serileri ve ahşap dokulu Himba ve Motto serileri dikkatleri üzerine çekecek ürünlerin başında gelecek. Koleksiyonda ayrıca, Strong, Step, Crown, Costa, New York, Hawana, Florence serileri ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.


LOVE;


Aşkın ihtişamından ilham alınarak tasarlanan Love serisi, mekanlarınıza özel bir hava getirecek. Love serisi, banyolarınıza romantik ve masalsı bir görüntü kazandıracak.


30x60 cm ebadında Digital Tile baskı teknolojisi ile üretilen Love serisi, yüzeyindeki kalp rölyefleri ile her ortamda farkını hissettirecek. Love serisi, Yeşil, Antrasit, Sarı, Gri, Beyaz renk seçenekleri ve kırmızı kalpli dekoru ile mekanlarınızın ambiyansını...