16 / 05 / 2024

SPV Partners Proje adres

SPV Partners Proje adres

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Partners Mimarlık Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar2da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Kurfeyiz, Tunahan Çakır ve Tunahan Kurfeyiz ortaklığında kuruldu.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Proje Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ufuk Tudan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Partners İnşaat Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Alparslan Ceylan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Dome Partners Asya Proje Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Rahime Özgün Sümbül ve Ayşe Müge Coşkun ortaklığında 50 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de kuruldu.

Anahtar Proje ve Torti Gallas and Partners'tan dev işbirliği!

Anahtar Proje, kuruluşundan bu yana 1 milyondan fazla insanı ev sahibi yapan ve 1500 ün üstünde şehir ölçeğinde mahalle tasarlamış dünyanın konusunda lider şehir planlama ve mimarlık firması 'Torti Gallas and Partners ’la önemli bir işbirliğine imza attı.

Nef, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Nef, ABD merkezli gayrimenkul yatırım fonu yöneticisi Amstar Global Partners (AGP) ile Türkiye’de proje geliştirmek için niyet anlaşması imzalayarak, bu kapsamda iki yıl içinde 500 milyon dolarlık proje geliştirmeyi hedefliyor.

Tekfen, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen, Amerikalı Gayrimenkul Yatırım Fon Şirketi Amstar Global Partners ile proje geliştirmeye hazırlanıyor. Niyet mektubu ile Amstar Global Partners Ltd. Türkiye’deki konut ve ofis projelerinde Tekfen Holding ile ortaklık kuracak.

Tekfen Holding, Amstar Global Partners ile proje geliştirecek!

Tekfen Holding ile Amstar Global Partners arasında, her bir proje bazında %50-%50 esaslı ortaklıklar kurularak arsa satın almak suretiyle konut, karma kullanım ve A sınıfı ofis projelerini hayata geçirmek amacıyla bir niyet mektubu imzalandı.

Partners Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Partners Yapı Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Aytaç Durgut, Cengiz Özturan, Kasım Temiz tarafından 100 bin TL 'lik sermaye ile Akatlar 'da kuruldu...

Countrylife, Londrada en iyi karma proje ödülünü alacak!

Keleşoğlu ve Metal Yapı Konutun Göktürkte inşa ettiği ve Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan CountryLife projesi, 22-23 Eylül 2011 tarihlerinde Londrada düzenlenecek International Property Awards 2011 ödül töreninde En iyi karma proje ödülünü alacak

Proje Beyaz kendi ofisleri ile büyüyecek!

Proje Beyaz, İstanbul ve İzmir'de toplam 7 ofisle faaliyet gösteriyor. Proje Beyaz Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, toplam 25 kişinin çalıştığı Proje Beyaz'da, franchise modelini kullanmayı düşünmediklerini belirtiyor

Yunanistan da çılgın proje yapacak!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2. İstanbul Boğazı olarak açıkladığı "çılgın kanal proje"sinin bir minyatürü de Türk-Yunan sınırını oluşturan Meriç Nehrinde açılıyor

SPV Partners Proje adres Haberi

SPV Partners Proje adres

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Genç tarafından kuruldu.

SPV Partners Proje Geliştirme Yönetim Danışmanlık Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
a-kentsel geliştirme ve yenileme projeleri ,turizm ve ticaret bölgeleri ve merkezleri ,yat limanları ,toplu konut ve rekreasyon ve sanayi yapıları ,endüstri bölgeleri ve sanayi yapıları ,alt yapı ve enerji yapıları ,enerji üretim ve benzeri tesislerin yatırım öncesi ve yatırım süresince teknik ve ekonomik planlanması ,fizibilite etütleri, araştırma,proje geliştirme ,proje değerlendirme ve danışmanlığı ,üretim ve yapım planlanması ,uygulama sistem ve metot geliştirme ve işletme planlama hizmetleri vermek. b-Yurt içinde ve Yurt dışında proje geliştirme ,planlama,uygulama denetim yönetim ,işletmeye alma işletme danışmanlığı ,eğitimi ve danışmanlık hizmetleri vermek ....