01 / 05 / 2024

SRC Yapı son durum

SRC Yapı son durum

SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.

Tanyer Yapı, sanayi tesisleri pazarında büyümeyi hedefliyor...

Konut sektöründe 30 senedir birçok projeler yapan Tanyer Yapı, son 2 senedir adım attığı sanayi tesisleri inşası konusunda büyümesini sürdürdüğünü açıkladı. Şu an farklı sanayi bölgelerinde de toplam 10 adet şantiyesi bulunan Tanyer Yapı'nin hedefi büyümek. İşte haberin ayrıntıları...

Garip adası 950 milyon TL'ye satılığa çıktı!

Fi Yapı, son dakika açıklamasıyla Garip Adası'nın satılığa çıkarıldığını duyurdu. Fikret İnan imzası taşıyan açıklamada, adanın 950 milyon TL'ye satışa sunulduğu açıklandı. İşte şirket tarafından yapılan o açıklama...

Dekar Yapı düğmeye bastı! 2.9 Milyarlık 4 yeni proje geliyor!

Dekar Yapı son sürat projelerine devam ediyor. Doğa dostu bahçeli evler üretme vizyonuyla çıktığı yolda 15. yılını tamamlayan Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş., 2023 yılında 2 milyar 900 milyon TL'lik yatırımla 4 yeni projeye imza atmaya hazırlanıyor.

Sur Yapı gurbetçiye 6 ayda 500 gayrimenkul sattı!

Yurt dışı tanıtımına ağırlık veren Sur Yapı, son 6 ayda gurbetçilere 500 konut, ofis ve dükkan satışı gerçekleşti. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, “Avrupa’da yaşayan Türk vatandaşları, projelerimize yoğun ilgi gösteriyor” diye konuştu.

Semt Bahçekent Sur Yapı son fiyat listesi!

Semt Bahçekent Sur Yapı son fiyat listesi 248 bin TL'den başlıyor. Semt Bahçekent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor...

Servet GYO 10 yıl içinde en büyük GYO şirketi olmayı hedefliyor!

Bir konut fabrikası gibi çalışan Sinpaş Yapı son iki yıldır 6 binden fazla konut üretti. Çelik Ailesi’nin ikinci kuşağını temsil eden Mahmut Sefa Çelik’in başında olduğu grubun diğer şirketi Servet GYO ise yedi yıl sonra Emlak GYO’dan daha büyük bir oyuncuya dönüşmenin peşinde.

Fer Yapı 5 yılda da 4 milyar TL yatırım hedefliyor!

FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova geçmişe dönük yıllarda gerçekleştirdiği yatırımları artırmayı hedefliyor. Fer Yapı son 5 yıldaki 2 milyar TL'lik yatırımı iki katına çıkaracak.

Viem, SRC Yapı'ya ortak oldu!

Tekfen Grubu bünyesindeki Viem, SRC Yapı’ya ortak oldu. SRC Yapı, bu birleşmeyle birlikte biri Ukrayna diğeri Van’a, iki yeni tesis kurma kararı aldı.

Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttü!

Duşakabin, küvet, jakuzi ve el duşu üreticisi Src Yapı, yapı market zincirlerinde pazar payını büyüttüğünü duyurdu.Firma, dünyanın 40 ülkesine jakuzi, küvet ve duş sistemleri satıyor.

Src Yapı'nın Hydrocabin duşakabinleri Türkiye'de!

Src Yapı, tasarım ve Ar-Ge ekibinin üzerinde çalıştığı yeni nesil Hydrocabin duşakabinleri yapı marketler başta olmak üzere Türkiye genelinde satışa sunuyor.

Büyükçekmece Mustafa Kemal Bulvarı'ndaki bina ruhsatsız mı?

Büyükçekmece Mimaroba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı’nda bulunan mekanla ilgili ruhsata aykırı yapılan eklemeler için bir süre yıkım kararı alınmıştı. Her sene kiracı değiştiren kaçak yapı son olarak Massal adıyla düğün salonu olarak hizmet vermeye başladı.

Ege Yapı Batışehir’de 60 ay 0 faiz!

Ege Yapı, son 70 dairesi için mucize gibi ödeme kampanyası düzenledi. Ege Yapı 36 ay 0 faiz imkanının yanında değişken peşinatlarla 60 ay yüzde 0 faiz ile de Batışehir’den ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Teknik Yapı'dan Kartal'a 2 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Kartal’da dönüşüme 1987’de başlayıp ilçede birçok farklı projeye imza atan, ancak bir süreden bu yana farklı yerlere yoğunlaşan Teknik Yapı, son dönemin yükselen bölgesine iddialı dönüyor.

SRC Yapı son durum Haberi

SRC Yapı son durum

Dünyanın 40 ülkesine yerli markası Hydrocabin ile jakuzi, küvet ve duş sistemleri satan SRC Yapı, geçtiğimiz günlerde İtalya'da yapılan dünyanın en prestijli uluslararası banyo-seramik fuarı olan Cersaie 2015'den yeni sözleşmeler ile döndü.  Dış pazardaki rakipleri ve sektörün büyük oyuncuları SRC Yapı'ya iş birliği teklifleri getirdi. SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, “Son bir kaç yıldır Avrupa pazarına girmek için yaptığımız tüm alt yapı çalışmalarımızın sonuçlarını görmeye başlıyoruz. Firmamız gibi kendi pazarında güçlü olan firmalardan iş birliği teklifleri aldık. Bazılarını fuar sonrası ülkemizde misafir ederek, çalışma koşullarımızın detaylarını konuşmak üzere bir araya geleceğiz” dedi. SRC Yapı, bu fuar sonrası müşteri portföyüne Japonya'dan Brezilya'ya Malta, İspanya, Senegal, Karayip Adaları, Katar, Avusturya gibi yeni ülkelerden yeni firmalar eklemeyi planlıyor.


JAPONYA'YA DUŞAKABİN

SRC Yapı'nın...